Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez normális dolog amivel...

Ez normális dolog amivel viccelődött?

Figyelt kérdés
Szóval, a párom egyik haverja furcsa kijelentést tett elvileg poénból. Kerti sütögetés stb., gyerekek játszanak,ugye a férdiak söröznek, és mondja viccből a párom haverja ő nem iszik többet, mert nem tud haza menni. Mondja a párom, van vendég ágy azon el aludhat. Erre mondja a párom haverja, hogy jó de, akkor én a te pároddal,(vagyis velem) alszik. Persze mondta rá egyből a párom na nem. De el viccelték, de nekem ez olyan kínos volt vagy nem is tudom. Ezt más nők vajon, hogy értették volna, vagy hogyan reagáltak.volna. illetve ebben lehet igazság? Főleg úgy, hogy az ő felesége is itt volt, és régen állítólag már csalta meg a feleségét. Ha lenne valóság alapja el gondolkodnék azon,hogy érdemes e velük "barátkozni".
2024. aug. 19. 22:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Kimondta, akkor gondolt rá, ennyi. Csak annyit mondok hogy minden viccnek felé igaz! Bocsi de ez van!
2024. aug. 20. 06:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint jobb, ha mostmár nyitottabb szemmel járok.
2024. aug. 20. 09:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kell ezen rágódni. Ha rádmozdul, elutasítod. De úgy érzem nalad, -mivel velem is történt hasonló- egy kicsit azért elgondolkoztam azon hogy mi lenne ha....jól gondolom?
2024. aug. 20. 09:31
 14/16 anonim ***** válasza:
52%
*elgondolkoztat
2024. aug. 20. 09:32
 15/16 anonim ***** válasza:
52%
11 13 voltam
2024. aug. 20. 09:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Tenyleg gaz ez a poen... de lehet, hogy o csak egy szocializalatlan suttyo es tenyleg nincs mogotte hatso szandek. Bar akkor meg a suttyosaga miatt kellene atgondolni, h erdemes-e veluk logni a tovabbiakban.
2024. aug. 20. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!