Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az normális ha valakivel...

Az normális ha valakivel mindennap beszelek?

Figyelt kérdés

De jovo heten szabin lesz es azt mondta h nem fog telefonozni meg hogy nem fogunk beszelni?

Hogy pihenni akar és társai

2024. jún. 1. 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Én is minden nap beszélek az asszonnyal és a gyerekekkel.
2024. jún. 1. 08:56
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Normális.
2024. jún. 1. 08:59
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Normális. Hagyd békén jövő héten.
2024. jún. 1. 09:11
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Itt valami sántít és gáz, hogy szabi alatt nem akar beszélni. Ha ez bimbózó románc, akkor talán titokban van családja. Ilyen nincs, hogy 1 hétre elzavarok valakit.
2024. jún. 1. 09:19
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Zavar? Feszülsz tőle, hogy nem fogtok kommunikálni?

Társfüggőséggel óvatosan... remélem, nem erről van szó, mert az biza kegyetlen.

Ha bele vagy zúgva, az más.

2024. jún. 1. 09:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szabi alatt meg ignorál. Hát akkor csak a nem szabiideje alatt vagy neki jó.
2024. jún. 1. 09:24
 7/10 anonim ***** válasza:
egyaltalan nem. ha ismerkedtek randi vagy nem randi celbol, elobb utobb nincs mirol beszelni es semmi lesz a vege, majd elparologtok. talan ghosting aztan kesz, meg a vegen duhos lesz az egyik a masikra.
2024. jún. 1. 10:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Vagy épp valaki másra akar koncentrálni... Ha eddig mindennap kerestétek egymást és hirtelen elkezd nem keresni vagy ilyen szünetet akar tartani annak, akkor és ott vége van. Ez a tapasztalat, de ne legyen igazam.
2024. jún. 1. 15:35
 9/10 anonim válasza:
Hagyd akkor békén, lehet sok ez már neki amúgy is. Hagyd addig amíg majd O keres. Nem kell csungeni senkin, mértékkel mindent.
2024. jún. 1. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Az tényleg elgondolkodtató, hogy a szabadsága idején nem ritkítani, hanem konkrétan teljesen megszüntetni kívánja a kommunikációt.

Lehet, sok volt neki a mindennapos beszélgetés, és picit "levegőre" van szüksége.

Azoktól eltekintve, akikkel együtt lakok, én például nem beszélek senkivel sem mindennapos szinten. Nekem szerintem sok is lenne.

2024. jún. 2. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!