Van valaki aki ondestruktiv mentalis beteg es normalis elet parhuzamat eli meg mindennap?
24 eves vagyok es van egy jo par diagnozisom, naponta huzok szemetesszatyrot a fejemre mert annak van ket csomozhato vege es jol szoritja a nyakamat kizarva a levegot. Altalaban szedulesig, ajulasig csinalom, oszinten szivesen meghalnek szoval nem bannam, errol nem tud senki csak a pszichologusom.
De a lenyeg, hogyha massal vagy haverral, csaladtaggal beszelek olyan normalis vagyok, kommunikativ meg minden. Szerintem ki nem neznek belolem hogy milyen vagyok valojaban.
Viszont a masik ondestruktiv felem mindig ott van, nem nyugszik, ha hazamegyek lehet az az utolso.
Masok is ilyenek?
" 24 eves vagyok es van egy jo par diagnozisom, naponta huzok szemetesszatyrot a fejemre mert annak van ket csomozhato vege es jol szoritja a nyakamat kizarva a levegot "
Rosszul hordod a maszkot, úgy kell, hogy csak az orrot és szájat takarja el.
"ondestruktiv mentalis beteg"
Itteni nők 90%-a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!