Barátságok megőrzése 30 felett?
Figyelt kérdés
Régen rengeteg barátunk volt, de annyira máshogy alakult mindenkinek az élete (elköltözött, lett/nem lett párja ill gyereke, jól vagy rosszul áll anyagilag), hogy teljesen mások a problémáink, hétköznapjaink és ezért úgy érzem, hogy folyamatosan hülnek ki ezek a kapcsolatok.
Nálatok ez hogy megy?
aug. 18. 18:45
1/3 anonim válasza:
30 éves korom előtt nem igazán voltak barátaim, csak utána lettek.
2/3 anonim válasza:
Nálunk ahogy komoly kapcsolata lett mindenkinek, megszakították a kapcsolatot, nem is értem... Egy ideig én még próbálkoztam, de ha nagy nehezen sikerült is összehozni valamit, akkor is lemondták, hogy közbejött valami vagy hasonló okokból. Általában találkozó előtti napon vagy aznap írt valaki, a többiek meg mintha csak erre vártak volna sorban írták, hogy én meg nem érzem jól magam, annyira én sem érek rá igazából stb. Egy idő után már feladtam, így most már lassan egy éve kapcsolatot sem tartunk.
3/3 anonim válasza:
30 felett mostmar ugy gondolom inkabb formalisabb baratsagokat fogok fenntartani...egy baratsagom szuk egy eve ment tonkre,azota igy gondolom.Tul sok jot senkitol se lehet varni ezert legjobb visszabb venni ezen a téren.Az egyik még meglévő baràtnőm meg sűrűn gúnyolodik,ha szova tesz valamit azt ilyen hangnembe teszi,ha folytatja menesztem.Nincs oka ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!