Ha egy középkorú nő felhív a lakására egy pasit, ott valószínű lesz szex?
Figyelt kérdés
48 éves jól tartja magát, beszélgettünk már munkahelyen régebb óta, mondta párszor hogy jóképű vagyok, és most előjött a téma, hogy koccinthatnánk egyet valahol beülős helyen, de ugye hogy hol lehetne, hogy ne pletykáljanak rólunk, ne lássanak kettőnket. Rávágta hogy inkább menjek fel hozzá a lakására. Én fiatalabb vagyok nála, és azért kérdezném hogy 50 felé is kívánják a nők a szexet?aug. 15. 15:58
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, holnap kiderül! Hát én is úgy gondolom hogy nem beszélgetni akar! Nagyon sokat bókolt ma!
aug. 15. 19:12
12/16 anonim válasza:
És te egyébként hány éves vagy?
Jól sejtem, hogy évtizedekkel fiatalabb?
13/16 A kérdező kommentje:
Hát én még "csak" 35. De idősebbek soha nem szexeltem nincs tapasztalatom náluk. Fiatalabbaknál...hajajj. De kipróbalom jól tartja magát. Gyorsan jött, amúgy csak pár hónapja beszélünk néha, de érződik a kémia! Van akinél meg évek után sem jutottam egyről a kettőre, csak a kinlódás. Hiána ehhez két ember kell!
aug. 15. 20:08
15/16 anonim válasza:
Nőként írom! Ha egy nő felkínál egy ilyen lehetőséget egy pasinak, akkor az a pasi nagyon bejön neki, szexuálisan vonzónak találja. Más esetben a nő várná el hogy szaladjon utána a férfi, hívja el valahová, és majd meglátja mi lesz....Na most itt ebben az estben a nő nagyon rád van kattanva! Szerintem néhány perc a koccintás után, és rád fog mászni!
16/16 anonim válasza:
Előző vagyok.
Ja és még valami! Ha a nő kimondja a szemedbe, hogy jóképű vagy/jó pasi vagy akkor ott egyértelmű hogy lehetne több is a részéről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!