Ha egy középkorú nő felhív a lakására egy pasit, ott valószínű lesz szex?
Figyelt kérdés
48 éves jól tartja magát, beszélgettünk már munkahelyen régebb óta, mondta párszor hogy jóképű vagyok, és most előjött a téma, hogy koccinthatnánk egyet valahol beülős helyen, de ugye hogy hol lehetne, hogy ne pletykáljanak rólunk, ne lássanak kettőnket. Rávágta hogy inkább menjek fel hozzá a lakására. Én fiatalabb vagyok nála, és azért kérdezném hogy 50 felé is kívánják a nők a szexet?aug. 15. 15:58
2/16 anonim válasza:
Szerintem is áll a luksója xDD Kukira éhes nőstényember. 20L ( tudom tudom értelmes megnyilvánulás 😏)
3/16 anonim válasza:
Persze, hogy kívánják. :D
Simán lehet, hogy mutat pár olyan trükköt, amit még nem láttál.
4/16 anonim válasza:
Én a helyedben félnék, lehet letépi a farkad majd annyira kivan éhezve. Mindenesetre a vészhívót tartsd a közeledben.
5/16 anonim válasza:
Bármilyen meglepő, 50 felett is van élet 😀
8/16 anonim válasza:
De előbb össze kell szerelned az ágyat, meg pár ilyen ház körüli munka.
9/16 anonim válasza:
Hát pubi, ne igyál előre a grizzly bőrére, lehet mosogató+takarítófiúcskává válsz ott. 😄
10/16 anonim válasza:
Remélem nem leszel balfék és megdugod!!!👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!