Az gáz ha egy nő barátom, pasi barátjától kér
tanácsot szexuális dolgokról?
Figyelt kérdés
Kérdezett néhány dolgot, hogy én mit tennék helyébe, tetszik neki egy pasi, de csak mint szexpartner kellene neki, több nem, mit tegyen. Megbízik bennem az oké, mivel régen ismerjük egymást, de szerintem ezeket inkább a barátőivel kellene megbeszélnie. Hát úgy érzem magam pasi létemre hogy mintha meg lennék alázva, kiherélve barátnőjének tekint. A szexulalitás téma az sosem került szóba közöttünk. Hú de gáz. Szerintetek?
aug. 15. 11:39
1/9 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha neked ő tetszik és titokban csak az alkalmat várod, hogy párkapcsolatot kezdeményezz vele.
Ha ez mindkettőtök részéről barátság (lenne), akkor a legtermészetesebb módon lehetne erről beszélgetni, tanácsot adni.
Az, hogy te eszerint nem tudsz vele így erről beszélni, azt jelenti, hogy - ha bevallod, ha nem - neked tetszik ő, mint nő.
aug. 15. 11:51
2/9 anonim válasza:
Nem annyira gáz. Nyilván azt gondolja, hogy te mint pasi talán jobban tudod, hogy mi jön be a férfiaknak, mint a barátnői.
aug. 15. 11:53
3/9 anonim válasza:
Ezt a manipulátort-mert az, dobd ki az életedből. Egyrészt mert egy manipulátor sosem lesz igaz barátságban, másrészt mert hazudik neked, harmadrészt mert manipulálni akar, negyedrészt mert igy akar becserkészni. A valós férfi-női barátágok egyikében sincs szex téma. Maga a helyzt sem engedi, hogy legyen. Ahol felmerül ilyen ott adott félnél nem barátság..
Most komolyan: ilyen ember miért van egyáltalán a közeledben?
aug. 15. 11:54
4/9 A kérdező kommentje:
3
Nem hiszem hogy be akar cserkészni! Csak hogy most van egy pasija, akivel nem igazán jó a kapcsolata, viszont van egy srác aki tetszik neki, és azon gondolkozott hogy félremenne a sráccal, csak szex, semmi több. Erről kérdezett, de ez barátnőknl való téma nem nekem!
aug. 15. 11:59
5/9 anonim válasza:
Nem gáz, hogy egy BARÁT bármit megkérdez egy BARÁTTÓL, nemtől függetlenül.
aug. 15. 12:12
6/9 anonim válasza:
Megbízik benned, hogy ezeket elmondja. Szerintem ebben nincs semmi. De ha neked kényelmetlen, jelezd neki, hogy nem tudsz segíteni, minden férfinek más a jó.
aug. 15. 13:04
7/9 anonim válasza:
4 Elmondtam a véleményem. A te dolgod, hogy megfogadod a tanácsot vagy sem. A te életed. Ahogy a döntésed is.
aug. 15. 13:20
8/9 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket egy férfi jobban tud, mint egy nő, mert a férfinek van benne valós tapasztalata. Ne érezd megalázónak, ha számodra is csak barát. Sőt, tényleg nagyon fontos barátja lehetsz, ha a te véleményed kéri ilyen intim témában. Vagy ezek szerint te többet akarsz tőle mint barátság?
aug. 15. 14:14
9/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok többet! Flört az megy oda-vissza, sőt általában ő kezdeményezi sokat dícsér bókol. Sőt ő mondta viccesen régebben hogy össze kellene jönnünk! De úgy gondolom, hogy a pasis ügyeit azt ne velem beszélje meg. Eddig mindig elvoltunk, dumáltunk mindenféléről ami jól esett vele, de ez a téma?? Áhh
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!