Szerintetek férfi baráttal beszéljek a pasi ügyeimről?
Ugyan úgy ahogy én se kérnék soha nőtől csajozási tanácsot
Mondjuk ez elég nagy hiba
Erdekes a kérdés is és a válaszok...nekem is lenne egy kérdésem: miért hivtok valakit baratnak ha nem hallgatjatok meg ha az életében valami történik és el akarja mesélni?
Versus. Minek neked olyan barát akivel nem oszthatod meg eleted pillanatait?
#6 hidd el hogy nem az. Mióta nem azt figyelem hogy mit mondanak a nők, hanem hogy mit tesznek, azóta van barátnőm. Az, hogy mit tanácsolnak és mit akarnak valójában, az két teljesen különböző dolog. Felőlem mindenki úgy éli az életét és attól kér tanácsot akitől akar, lehet rövid távon be is fog válni. De ha hosszú távon tervezel, akkor olyantól kérsz tanácsot akinek tapasztalata is van. Ugyan ez igaz mind a két nemre.
#7 Komolyan kérdezem amúgy, de a férfitársaim megbeszélik a barátaikkal hogy hol randiztak, mikről beszélgettek stb? Mert nekem nagyon szoros barátaim vannak, de sose beszélünk ilyesmiről. Ez olyan női dolog szerintem hogy mindent is ki kell beszélni. Ha tanács kell, az más. Arra mondtam hogy férfiként úgyse tudok hozzászólni a dologhoz ha egy nő kér tanácsot. A randi részletei meg akkor sem érdekelnek ha férfi meséli, és akkor se ha nő. És én se tárgyalom ki az én szerelmi életemet a barátaimmal, az csak rám és a páromra tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!