Karikaslany kérdése:
Összevesztünk ketten egy barátunkkal, csoportokban veszekedtünk, nem reagál, és félek. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Telefonszámát letiltatta, mert valaki egy oldalra kirakta, de nem én, de törlődött szerencsére. Nagyon aggódom, hiszen kedveltem, és nyoma veszett, mármint telefonszáma megszűnt, facebook profiljáról letiltott, csak a kamu faceről beszéltünk reggel, vitával váltunk el. Félek hogy hülyeséget csinált, bár később lett letiltva a kártya, csak nem, és ma beszélt pszichológusával is mert sok baja van szegénynek. Ismerőseire nem akarok ráírni, rossz híren venné zaklatásnak, viszont így aggaszt, mert mindketten csináltunk hülyeséget.aug. 12. 19:12
1/3 anonim válasza:
Bakker nem tudod hol lakik? Vagy hova jár pl törzshelyekre? Ez a mai világ vmi vicc. Juj letiltott akkor meghalt vagy elnyelt a föld vkit ha nincs a neten vagy az éterben. Jézus gyere le
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom de nem akarom zaklatni
aug. 12. 19:39
3/3 anonim válasza:
Ilyenkor senki sem tartozik magyarázattal, adj neki időt, mire újra felveszi veled a kapcsolatot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!