Haverom azt hiszi, hogy en a soforje vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jo haverom, akivel sokszor megyunk egyutt bulizni meg mindenfele, viszont mindig az en kocsimmal(mert neki nincs se jogsija se kocsija) es amikor peldaul mondja hogy hetvegen mehetnenk bulizni. Majd azt valaszolom neki, hogy jo, de vonattal, akkor egybol mondja, hogy en vonattal biztos nem megyek semerre, mintha nekem kotelezo lenne ot vinni kocsival. Meg fodraszhoz mentem tegnap es o is mar reg volt fodrasznal, ezert ugyanabba az uzletbe kert egy masik fodraszhoz ugyanarra az idopontra foglalast, hogy majd en ot viszem kocsival, mert o gyalog ugyan nem hajlando elmenni fodraszhoz. En meg fogtam magam es nem vittem el. Erre o persze besertodott es most nem beszel velem. De en meg nem vagyok a soforje, hogy mindig mindenhova fuvarozzam, raadasul nem is a szomszedba lakik, hanem el is kell menni erte. De o persze azt hiszi, hogy ez igy teljesen termeszetes. Uzemanyagba meg egy forintot nem ad. De amugy szamtalan ilyen pelda van, amikor o azt varja, hogy en majd kocsival fuvarozgatom mindenhova, mert hogy o vonattal vagy gyalog ugyan meg nem mozdul. Nem tudom kinek erzi magat ilyenkor, de szerintem nem en reagalom tul.
"Erre o persze besertodott es most nem beszel velem"
Nagyon jól, megszabadultál egy piócától. Bár sejtem hogy előbb utóbb úgy is vissza jön pitizni. Zavard el a francba, ilyen emberekkel nem érdemes haverkodni.
2024. aug. 10. 14:39
2/12 anonim válasza:
Nem te reagálod túl, ő használ ki, nem szép tőle. Akkor üljön otthon, ha nem vonatozik.
Nekem is van ilyen barátom, ò folyton kölcsön kér tárgyakat, amit nem szeret vissza adni. Ma is jött, de nem adtam oda 😅, először az életban.
Ne érezd rosszul magad amiatt hogy nem hív.
2024. aug. 10. 14:42
3/12 anonim válasza:
Nem reagálod túl - ott a megoldás, a fodrásszal megmutattad. Legközelebb mondhatod neki pl, hogy ok, de elmegyünk tankolni - most te fizetsz, bocsi.
2024. aug. 10. 14:43
4/12 anonim válasza:
Örülj neki, hogy megsértődött! Többet nem kell ingyen fuvaroznod.
Legközelebb ha megkér akkor nyugodtan mondj nemet. Nem kell indokolnod. Ha mégis indokolni akarsz akkor azt mondod, hogy a barátnöddel mész randira.
2024. aug. 10. 14:52
5/12 anonim válasza:
Megsértődött?! 😅
2024. aug. 10. 15:03
6/12 anonim válasza:
Jól tetted, hogy megmondtad, tarts is magad hozzá. Ha ezek után szarik rád, akkor még inkább jól tetted, mert csak kihasznált.
2024. aug. 10. 16:42
7/12 anonim válasza:
Kérj tőle pénzt e szolgáltatásért.
2024. aug. 10. 17:05
8/12 anonim válasza:
Ha vagány, a társaságában könnyen szedtek fel bulikban csajokat, akár úgy is hogy neked ritkábban, nem a jobban tetsző jut, de nélküle még ennyire se menne, akkor megéri a haverság fenntartása. Nem kell ebbe nagy lelki mélységeket tenni, egyszerűen csak közösek az érdekek.
Ha viszont nem, akkor a haverod ideje megnevelned, ha nagyon megsértődik és felszívodik, akkor ezt dobta a gép.
2024. aug. 10. 17:55
9/12 anonim válasza:
jól érzed hogy pótolnia kellene, de azt rosszul tetted hogy csak úgy nem vitted el, hanem ezt egyenesen közölted volna is vele. számtalan ilyen ember van akik nem utalgatásokból értenek hanem konkrét kijelentésekből. figyelj, engem zavar hogy mindig én viszlek sokfelé, szeretném ha néha pótolnál egy kicsit az üzemanyagba kb.
2024. aug. 10. 18:43
10/12 anonim válasza:
Van egy nagyon jo haverom,
Lehet en vagyok furcsa alak, de az en haverjaim nem neznek ingyen taxisofornek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!