Nyáron más is ritkán találkozik a barátaival ha találkozik ?
Gondolok itt arra , hogy a barátai elmennek nyaralni vagy nem érnek rá és emiatt egyedul "maradtok" nyáron otthon ?
(Ha van ilyen mit szoktatok csinálni? )
Nincsenek kifejezetten összejárós barátaim, de amikor az exemmel voltunk együtt, náluk a baráti kör is együtt nyaralt, családostul. Nyolcan voltak barátok, ebből kettőnek voltak már gyerekei is, őket is hozták, a többiek csak a párjukat, tehát elég népes baráti társasággal nyaraltunk évekig.
Ők egyébként is sokat találkoztak, mivel egy kerületben laknak. Napi szinten jártak át egymáshoz, minden évszakban.
Ugyanúgy találkozunk, mint máskor.
Iskolás koromban volt ilyen, hogy ritkább volt találkozás iskolai barátokkal.
Gyerekkoromban ritkán láttam őket. Mivel szüleim "remek" ötlete volt falura költözni, de városi iskolába járatni, mert a falusi az "ratyi", így helyben max az utcánkban élő pár csajjal lógtam, de azok olyan buták voltak, mint a föld... Net még nem volt, mobil is alig, így sehogy nem tudtam velük tartani a kapcsolatot.
Felnőtt fejjel meg nincsenek barátaim (különböző okokból), de már nem is hiányoznak. Elvagyok magamba.
Iskolás barátokkal volt így, az azon kívüliekkel nyáron is rendszeresen, vagy akár többet is találkoztunk, mint suli alatt.
Most talán egy valaki van, akivel úgy, ahogy többször összejárunk, vele eddig nyáron több program volt, mint január-május között szintén idén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!