Miért utálhatnak engem a férfiak?
"Messze nem minden pasi 'alfahím' típus. "
Sőt, kb. a lakosság 5%-a alfa hím vagy szigma hím (az alfa introvertált változata) típus, a maradéknak az önképzavaros része meg kezét-lábát töri, hogy úgy csináljon, mintha az lenne... Mert szerelmesek ebbe az "eszményi" férfiképbe még a valóságnak a rovására is. Mint a szuperhősöset játszó gyerekek. A magát alfa hímként aposztrofáló, amatőr színészek zöme szimplán bunkó, szexista, egoista és erőszakos, csak igyekszik megideologizálni ezt ahelyett, hogy magába nézne, és tudomásul venné, hogy néhány középszerű jellemhibájának a csúcsra járatása nem csinál belőle James Bondot vagy Vasembert.
Hát, biztos nem vagy túl hasznos' a számukra, vagy neked ők.
Talán a nők jobban dicsőítenek, ami neked jobban imponál, mint hogy egy haverod ugrat.
Lealjasodni bárki le tud két perc alatt is, ha kijön belőle az állat. Láttam én már orvost is így viselkedni. :D
De hogy kezdődött a mai szitu? Miért kezdett el kóstolgatni? Mi váltotta ki belőle? Valami miatt csak elkezdte... Nem lehet, hogy "tudat alatt" van egy "olyan" személyiséged, ami kiváltja belőlük ezt a fajta viselkedést? (Az "olyan" alatt olyasmit értek, hogy "irritáló" vagy "provokatív" vagy merész, kihívó vagy mittudomén milyen, de valami idegesítő. Valami, ami zavarja őket benned. Hm? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!