Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen jelek utalhatnak arra,...

Milyen jelek utalhatnak arra, ha egy Facebook profil valójában kamu profil?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 02:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vagyis a használója más személynek próbálja kiadni magát mint aki valójában, ezt milyen jelekből lehet gyanítani?
2023. ápr. 7. 02:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

nemrég hozták létre

kevés ismerős

nincs poszt (csak profilkép, az is az olyan kategória, amit netről le tudsz szedni)

ha eladó az illető, akkor a terméknek van fiókja és nem neki --> azért hogy eladj valamit nem csinálsz új fiókot

csak pozitív vélemények vannak --> botok

2023. ápr. 7. 04:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

-Peldaul ha egy bomba no szerepel a kepeken de alig van rajta lajk, ez a legjellemzobb tulajdonsaga

-Ugyanakkor surun elofordul hogy valami bena netrol leszedett kep van kint, pl valami haziallat

-Ha latszik hogy abszolut nem “torodnek” a profillal, nem hasznaljak, nincs aktivitas

-Feltunoen friss a profil

-Sokszor nyilvanvaloan netrol leszedett, pixeles sz*r minosegu kep van feltoltve profilkepnek

-Alig van ismerose

-Vannak trollprofilok amikrol mindez elmondhato, es feltunoen nyomnak valamifajta politikai propagandat, akar kommentben, akar a sajat oldalukon

2023. ápr. 7. 04:56
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
#2 Akkor az én profilom ez alapján kamu, csak az nem stimmel hogy már jó ideje megvan :D Egyébként azt tudom ajánlani mindenkinek aki neten ismerkedik, hogy 1, max 2 hetes ultimátumot adjon az élőben találkozásra. Ha annyi idő alatt sem volt hajlandó valaki egy órát rászánni az emberre, akkor vagy nem érdekli, vagy kamu, a lényeg, hogy mehet a levesbe. Szerintem ez a legbiztosabb tipp amit ebben a témában adni lehet. Vagy ott van még a video chat, azt is nehéz lehet meghamisítani.
2023. ápr. 7. 06:47
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Az enyém is kamu akkor...

Egyetem miatt kellett, nincs egy ismerősöm sem, soha nem posztolok, egy tájkép a profilom. Pár szakmai csoport tagja vagyok és ennyi.

2023. ápr. 7. 07:15
 6/13 anonim ***** válasza:
65%

Oké akkor a tietek kamu 4,5 senkit nem érdekel. A kérdésre válaszoljatok inkább ne a saját maradiságotokat reklámozzátok mert elég ciki.

#2 szépen összefoglalta és annyival egészíteném ki, hogy

Megnézed az ismerősöket, ha csak vagy nagyon nagy %-uk c type akkor is tudhatod.

Telefonon mindig beszélj vele mert, ha rafináltabbak akkor face profil alapján se lehet mindig rájönni. Kérsz tel. számot felhívod egyből meghallod, hogy ki mi az. + ha létrejön az üzlet de nem utal v valami akkor a tel.szám alapján simán vissza tudja keresni a rendőrség, hogy ki is az.

2023. ápr. 7. 08:14
 7/13 anonim ***** válasza:
59%
#6 Szerintem az cikibb hogy még oda is írod hogy "inkább a kérdésre válaszoljatok", amit én megtettem, ergo végig se olvastad a válaszomat különben nem írtad volna ezt. De te már úgy jöttél fel erre az oldalra hogy egyszerűen égtél a vágytól hogy valakit leugathass, hogy okosabbnak érzhesd magad valakinél. Na ez a gáz szerintem, de kinek mi.
2023. ápr. 7. 08:56
 8/13 anonim ***** válasza:
6, mitől maradi?
2023. ápr. 7. 10:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem tudhatni biztosra.

Sokaknak kifejezetten csak az ismerősei láthatják a bejegyzéseit, ebbe a képei is beletartoznak, csak az ismerősök láthatják az ismerőseit vagy azok sem.

Maximum! Maximum 1 dolgon indulhatsz el, az a profilkép, de az sem biztos.

Van aki nem is akar felrakni profilképet ezért szed valamit a netről, ez nem minden esetben ember.

pl.: az én bejegyzéseimet, képeimet csak ismerősök láthatják, azokon belül is néha korlátozok.

és nagyon sok embernél van így.

én már nagyrészt csak az adok-veszek csoportokat használom és messenger miatt van.

2023. ápr. 7. 13:06
 10/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem maradi, akinek semmit nem látsz ismeretlenként, hanem okos.

Az én profilomból se látsz semmi. Se ismerőst, se megosztást, semmit. Mert nincs hozzá közöd, kedves hatoska.

2023. ápr. 7. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!