Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek a dolgok utalhatnak...

Ezek a dolgok utalhatnak valamilyen mentális problémára vagy simán csak “ilyen” valaki? Nagyon kellene a segítség

Figyelt kérdés

Öngyilkosságon gondolkodom a “családom” miatt… én is depressziós vagyok(diagnosztizált, de amúgy is egyértelmű) de amit a családtagjaim művelnek, attól már kezd elmenni az eszem

Mondok példákat.

Egész nap másokat szidnak, magukat fényezik, főleg az unokatestveremről van szó, akivel most együtt kell élnem.

Ő saját magát egy szentnek, egy Teréz anyának tartja és ezt el is mondja

Naponta legalább 5-6 órán keresztül veszekszik, engem is szid a másik szobában és nem is érdekli mikor meghallom. Egy történetet elismetel legalább 15x mint egy megszállott. Már középkorú, de folyton felhozza hogy öt bántottak az iskolában, meg hogy milyen rossz tanuló volt de felnőttként milyen jó tanuló lett belőle és fényezi magát, napi 20x elmondja hogy más már öngyilkos lett volna a helyében

Ha segíteni akarsz valamit neki, akkor rad szól, pl kutyasétáltatás, aztán mikor kiviszi őket direkt hangosan dühöng magában hogy egyedül kell csinálnia

Ha felmos a konyhában, utána 10x elmondja hogy ő felmosott a konyhában és ez mekkora hőstett

Direkt nem szokott enni délig, közben megint elmondja 20x hogy ő ma meg nem evett és rosszul van, más már éhenhalt volna a helyében, más már nem bírná és ő egy hős, amiért kibírja

Amúgy az apja is idegbeteg, vele is ordít telefonon, de velem szemben meg védi, mivel az az ember agresszív és a feleségét is verte, én szidom, de előttem mindig védi, hogy szembe menjen vele.

A nagymamánk sokat nevelt minket, ő szinten ilyen volt, abszolút mindenkit szidott mindig, csak saját magát állította be Teréz anyának

Nagyon vallásos volt, folyton a templomba cipelt minket, aztán mindenkinek mutogatta hogy ott vagyunk vele és mi is milyen jók meg szentek vagyunk, közben szidta meg kvázta az összes “barátnőjét” a templomból.

Még tudnék sokat írni, de nem akarom hogy hosszú legyen…

Bennem már a nárcizmus is felmerült, nyilván azzal nem lehet mit kezdeni

Itt fekszem a szobámban és a bőgés határán vagyok, képtelen vagyok feldolgozni hogy ilyen toxikus helyen kell lennem.(nem tudok jelenleg elmenni)

Mit lehet ezzel kezdeni?

2022. szept. 3. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
38%
En dolgoznék gyujtenék lelépnék.
2022. szept. 3. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2022. szept. 3. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
El kell költözni. Nagyon szar helyzet, de ez van.
2022. szept. 3. 18:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos ez most nem megoldható

Meg kiváncsi lennék hogy mi a helyzet a családban

Hogy csak én túlzom e el, vagy tényleg ekkora gond van ezzel a nővel

Sajnos ő magát Teréz anyaként látja és napi 5 órán keresztül be nem all a szája, olyan mint egy megszállott.

Egyszer említettem már pszichológusnak, ő azt mondta hogy látnia kellene hogy tudja hogy mi a helyzet vele/velünk

2022. szept. 3. 19:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Én 27 vagyok, de nekem is vannak gondjaim, sajnos nem tudok kivenni egy saját lakást… nagyon jó lenne de nem tudok
2022. szept. 3. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen gondjaid vannak? Pesti vagy?
2022. szept. 3. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!