Miért utálhatnak engem a férfiak?
Próbálnék anonim maradni!:D Alacsonyabb, 170 körüli, de a visszajelzések és a sikerességem alapján vonzó férfi vagyok. Az egyik barátnőm még régebben jött azzal, hogy egyszerűen féltékenyek rám a pasasok, azért ilyenek. Hát, lassan én sem tudok másra gondolni.😄 Amúgy korrekt, egyenes, közvetlen, segítőkész vagyok. De tény, hogy nem hagyom magam kihasználni sem.
Egyébként a velem hasonló korúakkal vagy legfeljebb 10 évvel idősebbekel jön ez elő. Sem jóval fiatalabb, sem a lényegesen idősebbekel egyáltalán nem. 34 vagyok.
#3: ráadásul szemernyi komplexus sincs bennem a magasságom, meg úgy nagyjából semmi miatt.
#6: pontosan.:) Kölyökként nagyon zavart és próbáltam nagyon karakter idegen, nyomulós lenni nulla sikerrel. Mostanra már ráéreztem és ahogy halad a beszélgetés, egyre többször találkozom az adott lánnyal, egyszercsak jönnek a jelek a finoman hátrafogott hajjal, közben mélyen a szemembe nézve meg hasonlók.
Igen, láthatóan NAGYON frusztrálom a kanokat, mint jelenség.😄
Hát ez így elég melegen hangzik.
Felnőtt férfi a középiskolás, egyetemista baráti köréből megmaradottakat tekinti barátainak (akiket az első pár évben még csak haverjának tartott). Sport, buli, társasági szabadidős programok kapcsán persze haverkodik, de ezek felületesek.
8-as,
szerintem nem. Messze nem minden pasi 'alfahím' típus. Van aki ilyen tök nyugis, kiegyensúlyozott, higgadt természet. Ilyen 'kedves apu' típus, meg kispapa típus, megbízható, kedves, jóbarát típus. Nem mindenki tolja azt az erős, nyomulós, kemény macsós vonalat.
Szerintem akkor ez a problémájuk; hogy ki vagy békülve önmagaddal.
A legtöbb férfi iszonyúan frusztrált és bizonytalan, állandó, értelmetlen keresztesháborút vív a világgal és saját magával. Mindig kell egy ellenség, aki szerintük tönkreteszi mindazt, ami az ő normalitásról alkotott elképzelésüknek a szent alapköve, mindig kell valaki, akire féltékenynek kell lenni, akit lehet hibáztatni a személyes kudarcaikért... Mindig azon reszketnek, hogy mások mit gondolnak róluk, hogy mi lesz, ha nem tudnak megfelelni a férfiasságról alkotott elképzeléseknek / elvárásoknak, és kiközösítik őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!