Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mért barátkozik velem, hogyha...

Mért barátkozik velem, hogyha féltékeny rám?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben összebarátkoztam egy iskolatársammal. Jól elbeszélgetünk és megvagyunk. Nem olyan szoros a kapcsolatunk még, de egyelőre nem is akartam, hogy az legyen. Mikor beszélgetünk, néha felhozza, hogy mennyire féltékeny rám, mivel én jó tanuló vagyok, és hogy könnyen ismerkedem új emberekkel, nagyon közvetlen személyiség vagyok és jó családi háttérrel rendelkezem. Először hízelgő volt, majd egyre többször láttam rajta, hogy néha felörli a féltékenység és bunkó velem. Ilyenkor próbáltam tanácsokat adni, hogy a tanulásben és az ismerkedésben hogyan tudnék neki segíteni, de nem nagyon kezdett vele semmit. Ezek után csillapodott ez az egész, már nem jött elő nála a féltékenység, nem volt erről szó, se semmi. Majd egy közös ismerősünk elmondta, hogy neki olyanokat mondott , hogy mekkora egy senkinek érzi magát mellettem,mivel nekem mennyire jó az életem, és erről beszélt 1 órát neki és más beszédtémát nem is engedett. Ez eléggé elszomorított, de nem szóltam a barátnőmnek, rákérdeztem, hogy miket beszéltek, teljesen mást mondott nekem. Nem értem, hogy akkor mért akar még mindig jóban lenni velem, hogyha ez neki rosszat tesz.

aug. 2. 11:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert tipikusan mérgező, önsorsrontó, mást a szintjére lehúzni akaró ember. Vonzza az, amilyen vagy, de nem ispirálódik vagy motivációt nyer belőle, hanem sajnálja magát. Az ilyen nem barát és nem is lesz az, úgyhogy én nem foglalkoznék vele a helyedben.
aug. 2. 12:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbál a közeledben lenni hátha behúzod magaddal a népszerűségbe.
aug. 2. 12:07
 3/14 A kérdező kommentje:
2: Amúgy nem vagyok népszerű. Átlagosnak mondanám magam ilyen téren. Nem látom értelmét mindenkivel jóban lenni egy picit, inkább aki kíváncsi a társaságomra, azzal elbeszélgetek.
aug. 2. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehuzo emberekkel nem szabad barátkozni. Engem vissza is rántott már igy vki.
aug. 2. 12:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mint amikor a Hold ellopja a Nap fényét. Hátha ő is egy kicsit a figyelem peremére jut szürke kis senkiből. Cseppet belenéz az életedbe, ábrándozik, hogy neki is lehetne olyan.

Sajnálom szegényt, de legyél vele óvatos. Ha megunod a sz*rkavarását óvatosan tedd ki, mert aztán elmond minden "újgazdag" elkényeztetett kis eminensnek, és ez csak a jéghegy csúcsa. Minden infómorzsát ellened fordíthat.

aug. 2. 12:47
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
*MIÉRT
aug. 2. 13:10
 7/14 anonim ***** válasza:
52%
Azonnal megszakítanám a kapcsolatot.
aug. 2. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mászna a hátadon feljebb.

Le kell építeni.

aug. 2. 13:50
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tud hova feljebb mászni. Közös ismerőseink vannak, egy baráti társaságunk.Tanulni nem akar, meg is bukott pár tantárgyból. A pótvizsgával menthetné a helyzetét, de nem akarja. Most tudtam meg, hogy elvileg másik suliba fog járni szeptembertől.
aug. 2. 13:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor még jobb a helyzet, ha elvileg különböző iskolákban kezditek majd a következő tanévet. Tényleg vigyázni kell az ilyennel, sajnos tapasztalat, hogy elég sok mindenre képes egy ember, ha féltékeny egy másikra.
aug. 2. 23:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!