Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez igaz baratsag?

Ez igaz baratsag?

Figyelt kérdés
2018ban egy taborban megismertem egy lanyt. 2019ig amig nalam egy csaladi tragedia nem tortent, minden heten atjartam hozza, meg volt a kozos hangulat es az energia. aztan evekig nem beszeltunk, pedig egy varosban is lakunk, nem is messze egymastol de sose futottunk ossze… aztan a fejszbuk TELJESEN VELETLENUL feldobta az ismeros ajanlasokba. irtam neki es o azt mondta hogy mindenre emlekszik. aztan talalkoztunk es ugyanaz volt az energia. sokat nevettunk, volt kozos temank es a regi vicceinkre is emlekeztunk. + egy erdekesseg meg; azon a napon amikor megismertem, pont akkor talalkoztunk ujra csak 6 ev kulonbseggel:)

júl. 30. 21:43
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
talán
14 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
A kérdés az, hogy azért nem volt semmi köztetek éveken keresztül, mert ő direkt eltűnt a tragédia miatt, vagy csak így alakult? Ha utóbbi, és amúgy bármikor számíthatsz rá, részemről igazi
júl. 30. 22:48
 2/2 A kérdező kommentje:
nem direkt tunt el. nem tudtuk egymast elerni. gyerekek voltunk, nem volt akkoriban telefon
júl. 31. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!