Egy barátom hatalmas szívességet adott nekem, de nem akarja, hogy visszaadjam pénz formában, sőt igazából semmit sem fogad el. Online formában milyen vásárlási utalványokat, lehetőségeket lehet adni?
Figyelt kérdés
Azért fogalmazodott bennem meg a kérdés, online vásárolt ajándékot nem fog visszautasítani. Viszont, az, hogy mit kedvel azt tudom, ha tudnátok írni opciókat, hol lehet ilyet, ezekhez hülye vagyok, megköszönném. (Házhoz szállítás sajnos nem lehet, hiszen anyukájánál él, az meg nem a legjobb ember, elmondása szerint)
Mindketten 18 évesek vagyunk. A barátom autizmussal rendelkezik, ezáltal nehéz neki elfogadni ajándékokat, de nagyon tud szeretni stb.
júl. 30. 09:28
1/3 anonim válasza:
Nem vagyok jártas az autista emberekkel kapcsolatosan, de szerintem neki az emberi kapcsolat, szeretet fontosabb, mint a tárgyi ajándékok, így én élményt adnék, csinálj vele közös programot, annak biztosan örülne.
2/3 anonim válasza:
Autizmussal nem “rendelkezik”, hanem autista.
Szeresd. Neki ez a legfontosabb.
3/3 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb ajándék, ha elfogadod, hogy nem kell neki viszonzás, és nem erőltetsz rá semmit erőszakkal, csak hogy megnyugtasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!