Két barátnő mennyire pontosan tudja eldönteni egymásról, hogy melyikük erősebb fizikálisan?
1
Igen tudom, de ha megkérdeznének hogy erősebb vagy e a barátnődnél mégis tudnál rá válaszolni. Na pont ezért érdekes ez.
Semmi érdekes nincs ebben, perverz férfiak mániája ez, akik szeretik nézni, ha egymásnak esnek a nők.
Ha megkérdeznél azt mondanám, hogy nem tudom, nem érdekel.
3
Pont, hogy nem. Tehát amikor egymásnak esnek a nők az nem ez a kérdés, ott nyílván eldöl a dolog. Én azt kérdezem, hogy egymásnak esés nélkül két nő honnan, miből állapítja meg hogy melyikőjük lehet erősebb?
Ha megékrdeznél engem és a barátnőmet akkor az válaszolnám, hogy a barátnőm az erősebb. Ha a barátnőmet kérdeznéd akkor meg ő engem mondana erősnek.
Ezután gyorsan elköszönnénk tőled és normális emberekkel beszélgetnénk. A kérdésed számomra olyan, mintha a tömött buszon megkérdezném tőled, hogy a te vagy a barátod farka a nagyobb.
De miért kellene megállapítani? Ez nem téme, egyikünket sem érdekli.
Most megint fogtunk egy kérdezőt, akinek van valami fura fétise, vagy vlami hülye gondolata és abba akar minket belerángatni, hogy az ő kis fantáziáit boncolgassuk és arra tudjon élvezkedni.
6
Azért mert tanuja voltam egy ilyen beszélgetésnek. Az üldözési mániádat meg tartsd meg magadnak. Nem kértem boncolgatni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!