Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudom feldolgozni egy...

Hogyan tudom feldolgozni egy "barátnő" elvesztését?

Figyelt kérdés

A barátnőmben hatalmasat csalódtam. Nagyon csúnyán bánt velem. Megbocsátottam magamban neki, de jóvátehetetlennek gondolom. Már talán nem haragszom annyira, mint amennyire a hiánya fáj.

Sajnos nem egyszeri alkalom, hanem a sokadik nem is egy rossz nap, hanem a sokadik rossz év. Hiába hiányzik elegem is van belőle. A gond az, hogy folyton rá gondolok. Ő volt a legszorosabb barátnőm, tizenéves barátság, volt.

Mit tehetnék, hogy túllépjek ezen a rossz kapcsolaton?

2024. júl. 8. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy tudom nagyon közhelynek hangzik, de az idő erre a megoldás. Én is voltam ilyen helyzetbe sajnos. Haragudtam, aztán megbocsátottam, de rettentően hiányzott. Sokszor eszembe jutott a sok szép emlék, élmények, sok mindent megéltük együtt, azt hittem örökké fog tartani. Tízen éves barátság volt itt is. Az eleje nagyon rossz volt, hiányzott, sokat gondoltam rá, sok mindenről eszembe jutott, és csak az idő múlásával tudtam érzelmileg elszakadni tőlem. Nehéz és kemény időszak volt. Sajnálom kérdező és kitartást kívánok. Sajnos nem lesz könnyű, de idővel hidd el jobb lesz.
2024. júl. 8. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vannak ilyen bnők kb 6 éves kortol.

Allandoan a pofonok aztan en megbocsajtok. Evtizedekig ment ez.

Felnotten is csak ártanak.

30+ fejeztem be velük.

2024. júl. 8. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, mióta nem beszéltek?

Lehet neki is ugyanúgy hiányzol,mint ő neked.

2024. júl. 8. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:

2 hete nem beszélünk. 20 évnyi barátság. Próbáltam mindig ott lenni neki, ha szüksége volt rám 2 szakítás, esküvő, házassági nehézségek. Ugyanakkor amikor nekem volt gondom, nem hallgatott meg. Mégis hiányzik.

Sokat gondolkozok rajta, hogy meddig terjed egy barát felelőssége? Kötelességem mindenáron kitartani a másik mellett, mindent elnézni, mindegy mit csinál? Vagy hol a határ? Ki a jó barát? Ki az igaz barát?

Ugye a barát a választott család, jobb esetben egy családtagot sem dob el az ember...

2024. júl. 8. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:

2 hét nagyon kevés idő, hogy túllépj rajta, még az is lehet, hogy ő fog keresni téged.

Nem kötelességed minden áron kitartani mellette, ha makacs, nem hajlandó kompromisszumra, vagy csak simán önző, akkor el kell engedni, de 2 hét kevés 20 évnyi barátságot "kiheverni". Bízzunk benne azért, hogy ő nem dobna el két évtizedes barátságot és keresni fog.

3-as voltam

2024. júl. 9. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!