Hogyan tudom feldolgozni egy "barátnő" elvesztését?
A barátnőmben hatalmasat csalódtam. Nagyon csúnyán bánt velem. Megbocsátottam magamban neki, de jóvátehetetlennek gondolom. Már talán nem haragszom annyira, mint amennyire a hiánya fáj.
Sajnos nem egyszeri alkalom, hanem a sokadik nem is egy rossz nap, hanem a sokadik rossz év. Hiába hiányzik elegem is van belőle. A gond az, hogy folyton rá gondolok. Ő volt a legszorosabb barátnőm, tizenéves barátság, volt.
Mit tehetnék, hogy túllépjek ezen a rossz kapcsolaton?
Nekem is vannak ilyen bnők kb 6 éves kortol.
Allandoan a pofonok aztan en megbocsajtok. Evtizedekig ment ez.
Felnotten is csak ártanak.
30+ fejeztem be velük.
Kérdező, mióta nem beszéltek?
Lehet neki is ugyanúgy hiányzol,mint ő neked.
2 hete nem beszélünk. 20 évnyi barátság. Próbáltam mindig ott lenni neki, ha szüksége volt rám 2 szakítás, esküvő, házassági nehézségek. Ugyanakkor amikor nekem volt gondom, nem hallgatott meg. Mégis hiányzik.
Sokat gondolkozok rajta, hogy meddig terjed egy barát felelőssége? Kötelességem mindenáron kitartani a másik mellett, mindent elnézni, mindegy mit csinál? Vagy hol a határ? Ki a jó barát? Ki az igaz barát?
Ugye a barát a választott család, jobb esetben egy családtagot sem dob el az ember...
2 hét nagyon kevés idő, hogy túllépj rajta, még az is lehet, hogy ő fog keresni téged.
Nem kötelességed minden áron kitartani mellette, ha makacs, nem hajlandó kompromisszumra, vagy csak simán önző, akkor el kell engedni, de 2 hét kevés 20 évnyi barátságot "kiheverni". Bízzunk benne azért, hogy ő nem dobna el két évtizedes barátságot és keresni fog.
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!