Toxikus barátnő?
Jelenleg Hollandiában tanulok egyetemen, már 2. éve. Eddig volt egy tök jó baráti társaságom 3 másik lánnyal (2 holland 1 spanyol). Idén viszont "befurakodott" közénk egy 5. (angol) lány.
Amikor bemutatkoztam neki, és elmondtam, hogy magyar vagyok rögtön elkezdte ilyen gúnyos és becsmérlő hanggal, hogy "az meg hol van" és "van egyáltalán ilyen ország"? (ezzel nem az a bajom h nem tudja hol van, hanem h hogyan). Meg múltkor ünnepelte a 23. szülinapját, akkor az előtti napon derült ki, hogy engem "véletlenül" nem hívott meg. Amint meg tudta a másik 3 barátnőm rögtön meghívott.
És ez nem egy egyedi alkalom volt.
Szerintetek beszélnem kéne a többi barátnőmmel erről?
2-es ez jo tanacs hogy kerdezzen ra.De ez nem passziv- agressziv visszatamadas mert nem rejtett ha nyiltan rakerdez.
Amugy meg az ilyen lanyos tarsasagokban altalaban van egy ilyen aki valakivel nem szimpatizal,sertesnek vesz dolgokat,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!