Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Összevesztem egy barátnőmmel, aki bosszúból ráhajtott a pasira aki nekem is bejön persze ezt ő tudta.júl. 18. 11:58
1/4 anonim válasza:
Semmit. Ha csak távolról figyeled az eseményeket, le fogsz róluk maradni. Nem volt a pasid, bárkivel összejöhetett volna, nem volt neked lefoglalózva.
2/4 anonim válasza:
Nem a barátnőd.. semmit nem kell csinálni. Az a pasi úgy is felejtős, mert ha a barátnőd kell neki, akkor te amúgy sem kellettél volna neki...
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, hány évesek vagytok, de a bosszúhadjárat, annak konkrét megnyilvánulása a gyakorlatban, elég kicsinyes volt. Ilyen játszmázásokhoz én mondjuk nem asszisztálnék; hagynám őket és kész.
4/4 anonim válasza:
Ez annyira általános ha elmondod neked ki tetszik hogy rámennek akkor. Te magad hivod fel a pasira a figyelmet és promotálod.
Én már rég rájottem ha tetszik valaki vagy barátom van vmi más pasikrol kell beszelni meg más pasikat isteniteni lesni nők elott. Figyelemelterelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!