Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mennyire "creepy"...

Szerintetek mennyire "creepy" felkeresni a magáról megadott infók alapján egy pal friendet, és elmondani neki, hogy csak egy félreértés miatt nem ír?

Figyelt kérdés
Sosem voltam az ilyesfajta "zaklatásoknak" híve, de nem tudom feldolgozni, hogy egy apró félreértés miatt szakadt meg a kapcsolat (Egyikünk sem hibás, elkerülte valami mindkettőnk figyelmét, de mind a ketten szerettünk egymással beszélgetni, hátsó szándék nélkül, hosszas leveleket váltottunk, bizonyos időközönként.) Ti mit tennétek?

júl. 16. 00:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10, Van/volt előzmény. Volt, hogy várnunk kellett egymásra; fél évet viszonylag elég aktívan cseteltünk. :( Mondjuk nálunk le volt tisztázva, hogy csak levelezőtársak leszünk.

A levelei alapján biztos vagyok abban, hogy köszönés nélkül nem távozott volna. Sokkal inkább egy félreértés.

Nagyon köszönöm mindenki hozzászólását, sajnos nem lettem okosabb. :D Ahány komment annyi verzió, és az a "legidegesítőbb" az egészben, hogy mindegyőtök válasza teljesen elfogadható, érvvel jól alátámasztható/alátámasztott. :D

Hát még emésztgetem magam ezen picit, mert az:

Első verzió szerint: Nálam instant off lenne, ha valaki felkeresne, még akkor is, ha igaza van, és csak helyre szeretné hozni a kapcsolatunkat. Bár nem tudom... Ha szimpatikusnak találnám a profilját, lehet adnék az egésznek egy esélyt, de azért figyelném a "jeleket". :D

2. Verzió: Talán ez tűnik az arany középútnak, nyilván bármi személyes információ nélkül nincs nagy tétje, ő úgy is magára ismerne, de nem adnám ki. Kérdés, őt ez hogyan érintené? Ez az ismerős, nem is ismerős, csak a személy mesélte/írta levelében, hogy kedvenc előadója. :D Biztos vagyok abban, hogy követi minden posztját, így ha sikerülne az előadó beleegyezését elnyernem, biztosan olvasna magáról. :D Nem tudom, hogy fordított esetben örülnék-e neki, ha odakontárkodna az én személyes világomba az (ex)levelezőtársam, ezzel befolyásolva az én kapcsolataim... Mi van, ha kellemetlenül érezné magát emiatt... Nem szeretnék neki ártani.

3. Verzió: Elfogadom, hogy ezt hozta az élet, tudtam volna tenni érte (az első két verzió szerint), de hagyom, mert ez így "cink", ahogy van. Aztán, ha majd egyszer talán újra megnyitja az alkalmazást, rájön milyen éretlen volt, hogy "akkoriban" nem nyitotta meg az üzenetem. :D

júl. 16. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!