Maradjak friend zone-ban vagy mi a helyes lépés ?
31 éves pasi vagyok akinek nagyon rég volt kapcsolata ( nagyon nehezen fog meg bármilyen lány ) Küzdöttem elég komoly betegséggel is ami miatt nem nagyon mozdultam ki otthonról.
Na most 3 hónapja tinderen elkezdtem beszélni egy lánnyal,mondom nagyon kedves jó lesz ha valaki ki tudok újra mozdulni stb. Így is történt,heti rendszereséggel találkozunk,nagyon sokat segített nekem és természetesen meg is tetszett amin én is nagyon meglepődtem. Neki fél éve lett vége hosszú kapcsolatának és még nem is tudna/szeretni ismerkedni. Néha félreérthető a kedvessége szóval rá kérdeztem és ő nem úgy tekint rám. De szeretünk együtt lenni,nagyon sok közös téma van,jó társaság vagyunk,egyikünknek sincs itt a városban ismerőse akivel el tudna lenni.Szerinte nagyon figyelmes,kedves,helyes stb vagyok és nem az én hibám,hogy nem úgy tekint rám mint pasi jelöltre,de ezzel tisztában is voltam,de szerencsére meg lehet vele beszélni nyíltan mindent. Most adjam fel ezt az egy ismerőst akivel el tudok beszélgetni vagy folytassam amivel csak kínzom magam ha idővel meg is szeretem esetleg akkor még rosszabb lesz és már így is átsírtam az elmúlt pár napot..Ő nagyon szvesen beszélne velem tovább,most kértem pár napot átgondolni.
Mi lehet ilyenkor a helyes lépés ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!