Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan akadtam ki, hogy csak...

Jogosan akadtam ki, hogy csak pottyantós wc van?

Figyelt kérdés

Egy barátom a fiúhaverjaival lehívott nyaralni pár napra engem és egy baratnőmet. Viszont azt elhallgatta, hogy nincs normális wc, csak pottyantós... Pedig tudja, nekem mennyire fontos a higiénia.

Kicsit kiakadtam emiatt rá. Szerintetek jogos? Őszinte leszek kicsit tönkrevágta ez a kedvem.

23/n

2024. júl. 5. 11:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
62%

Nekem rhadtul lényeges volna, ugyanis utálom a pókokat - és még nem voltam olyan kerti wc-ben, ahol ne lett volna minimum 4-5. Gyűlöltem. Még egy pisi oké, megoldom, félperc, de hogy én ott kakáljak a pókok között.

Na, akkor inkább leguggolok egy bokorba.

2024. júl. 7. 14:02
 32/39 anonim ***** válasza:
73%

Fertőzés 😂

Neked a plázák valók, a csodás modern vécéikkel, amikben több fertőzést kaphatsz el, mint bárhol máshol; talán még a vonatokon is kevesebb az esély rá.

2024. júl. 9. 09:15
 33/39 anonim ***** válasza:
49%

A pláza wc-k is undorítók, de ott legalább van folyó melegvíz meg szappan, hogy dolgod végeztével megtisztálkodj. Illetve plázában nem tölt az ember több napot és több éjszakát egyhuzamban jellemzően.

2024. júl. 9. 09:18
 34/39 anonim ***** válasza:
49%
33-as, miért a pláza WC-ben a mosdókagylónál lemosod a combodat és a fenekedet, ami hozzáért a WC ülőkéhez?
2024. júl. 9. 09:21
 35/39 anonim ***** válasza:
32%
#33 Miért, a pottyantós wc-ben ott töltesz több napot? Ugyan már, napi 1-2 alkalommal nehogy már ne lehessen kibírni azt a pár percet. Írom ezt nőként, mert ha akarom, akkor meg tudok oldani egy pottyantósban is mindent, amit egy hagyományos wc-ben. Icipicit alkalmazkodni kell vagy ha nem megy, akkor el kell köszönni és hazamenni. De picsáskodni semmi értelme. Ha valami nem megy, akkor nem kell erőltetni és kész.
2024. júl. 9. 09:21
 36/39 anonim ***** válasza:
75%

Miért érne hozzá bármim a wc ülőkéhez??? 🤢

Több napig melegvizes kézmosás és zuhany nélkül, hàt nem is tudom…

“ vagy ha nem megy, akkor el kell köszönni és hazamenni”

Igen, korábban írtam hogy ezt tenném.

2024. júl. 9. 09:54
 37/39 anonim ***** válasza:
58%

Nem szarni hívtak meg,hanem nyaralni.:D

Pl elmész a legközelebbi kajáldába vagy valami,vagy akkor nem bent hanem az erdőben végzed el a dolgod aztán kis zacsival felszeded,mint a kutyáknál és kidobod a kukába.:D

2024. júl. 11. 21:25
 38/39 anonim ***** válasza:
66%

Kellemetlen tud lenni. Én nagyon érzékeny vagyok a szagokra, rendszerint öklendezek is a pottyantóson, de egyszer egyszer ki lehet bírni a városi fejemmel. Egyébként rengeteg dologgal lehet szagtalanítani. Tehát attól, hogy pottyantós, még nem kell ótvar szagnak lennie és körbeszart ülőkét elképzelni.

Mindent összevetve 2024-ben ha csak nem táborozni megy az ember, ezt illett volna közölni.

2024. aug. 7. 11:42
 39/39 anonim ***** válasza:
48%
Túlreagáltad
okt. 31. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!