Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan akadtam ki, hogy csak...

Jogosan akadtam ki, hogy csak pottyantós wc van?

Figyelt kérdés

Egy barátom a fiúhaverjaival lehívott nyaralni pár napra engem és egy baratnőmet. Viszont azt elhallgatta, hogy nincs normális wc, csak pottyantós... Pedig tudja, nekem mennyire fontos a higiénia.

Kicsit kiakadtam emiatt rá. Szerintetek jogos? Őszinte leszek kicsit tönkrevágta ez a kedvem.

23/n

júl. 5. 11:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
63%

Nekem rhadtul lényeges volna, ugyanis utálom a pókokat - és még nem voltam olyan kerti wc-ben, ahol ne lett volna minimum 4-5. Gyűlöltem. Még egy pisi oké, megoldom, félperc, de hogy én ott kakáljak a pókok között.

Na, akkor inkább leguggolok egy bokorba.

júl. 7. 14:02
 32/39 anonim ***** válasza:
73%

Fertőzés 😂

Neked a plázák valók, a csodás modern vécéikkel, amikben több fertőzést kaphatsz el, mint bárhol máshol; talán még a vonatokon is kevesebb az esély rá.

júl. 9. 09:15
 33/39 anonim ***** válasza:
49%

A pláza wc-k is undorítók, de ott legalább van folyó melegvíz meg szappan, hogy dolgod végeztével megtisztálkodj. Illetve plázában nem tölt az ember több napot és több éjszakát egyhuzamban jellemzően.

júl. 9. 09:18
 34/39 anonim ***** válasza:
49%
33-as, miért a pláza WC-ben a mosdókagylónál lemosod a combodat és a fenekedet, ami hozzáért a WC ülőkéhez?
júl. 9. 09:21
 35/39 anonim ***** válasza:
32%
#33 Miért, a pottyantós wc-ben ott töltesz több napot? Ugyan már, napi 1-2 alkalommal nehogy már ne lehessen kibírni azt a pár percet. Írom ezt nőként, mert ha akarom, akkor meg tudok oldani egy pottyantósban is mindent, amit egy hagyományos wc-ben. Icipicit alkalmazkodni kell vagy ha nem megy, akkor el kell köszönni és hazamenni. De picsáskodni semmi értelme. Ha valami nem megy, akkor nem kell erőltetni és kész.
júl. 9. 09:21
 36/39 anonim ***** válasza:
75%

Miért érne hozzá bármim a wc ülőkéhez??? 🤢

Több napig melegvizes kézmosás és zuhany nélkül, hàt nem is tudom…

“ vagy ha nem megy, akkor el kell köszönni és hazamenni”

Igen, korábban írtam hogy ezt tenném.

júl. 9. 09:54
 37/39 anonim ***** válasza:
58%

Nem szarni hívtak meg,hanem nyaralni.:D

Pl elmész a legközelebbi kajáldába vagy valami,vagy akkor nem bent hanem az erdőben végzed el a dolgod aztán kis zacsival felszeded,mint a kutyáknál és kidobod a kukába.:D

júl. 11. 21:25
 38/39 anonim ***** válasza:
66%

Kellemetlen tud lenni. Én nagyon érzékeny vagyok a szagokra, rendszerint öklendezek is a pottyantóson, de egyszer egyszer ki lehet bírni a városi fejemmel. Egyébként rengeteg dologgal lehet szagtalanítani. Tehát attól, hogy pottyantós, még nem kell ótvar szagnak lennie és körbeszart ülőkét elképzelni.

Mindent összevetve 2024-ben ha csak nem táborozni megy az ember, ezt illett volna közölni.

aug. 7. 11:42
 39/39 anonim ***** válasza:
48%
Túlreagáltad
okt. 31. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!