Jogosan akadtam ki, hogy csak pottyantós wc van?
Egy barátom a fiúhaverjaival lehívott nyaralni pár napra engem és egy baratnőmet. Viszont azt elhallgatta, hogy nincs normális wc, csak pottyantós... Pedig tudja, nekem mennyire fontos a higiénia.
Kicsit kiakadtam emiatt rá. Szerintetek jogos? Őszinte leszek kicsit tönkrevágta ez a kedvem.
23/n
Nekem rhadtul lényeges volna, ugyanis utálom a pókokat - és még nem voltam olyan kerti wc-ben, ahol ne lett volna minimum 4-5. Gyűlöltem. Még egy pisi oké, megoldom, félperc, de hogy én ott kakáljak a pókok között.
Na, akkor inkább leguggolok egy bokorba.
Fertőzés 😂
Neked a plázák valók, a csodás modern vécéikkel, amikben több fertőzést kaphatsz el, mint bárhol máshol; talán még a vonatokon is kevesebb az esély rá.
A pláza wc-k is undorítók, de ott legalább van folyó melegvíz meg szappan, hogy dolgod végeztével megtisztálkodj. Illetve plázában nem tölt az ember több napot és több éjszakát egyhuzamban jellemzően.
Miért érne hozzá bármim a wc ülőkéhez??? 🤢
Több napig melegvizes kézmosás és zuhany nélkül, hàt nem is tudom…
“ vagy ha nem megy, akkor el kell köszönni és hazamenni”
Igen, korábban írtam hogy ezt tenném.
Nem szarni hívtak meg,hanem nyaralni.:D
Pl elmész a legközelebbi kajáldába vagy valami,vagy akkor nem bent hanem az erdőben végzed el a dolgod aztán kis zacsival felszeded,mint a kutyáknál és kidobod a kukába.:D
Kellemetlen tud lenni. Én nagyon érzékeny vagyok a szagokra, rendszerint öklendezek is a pottyantóson, de egyszer egyszer ki lehet bírni a városi fejemmel. Egyébként rengeteg dologgal lehet szagtalanítani. Tehát attól, hogy pottyantós, még nem kell ótvar szagnak lennie és körbeszart ülőkét elképzelni.
Mindent összevetve 2024-ben ha csak nem táborozni megy az ember, ezt illett volna közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!