Az emberek miért nézik le a pottyantóst?
Mi direkt csináltunk pottyantóst a hátsó kertbe, hogy ne kelljen mindig végigmenni az egész telken (+ koszos munkásruhában becsörtetni a fürdőszobába) egy pisiért, vagy ha rájön az emberre a szapora.
Nagyon hasznos tud lenni, és nem igénytelen (van tiszta wc deszka a padon, derítőbe semlegesítőt is használunk, gyakorlatilag víz van alattunk, annyira durván szaga sincs (meg ha van is szag, max 1-2 percet vagy bent, kit érdekel).
Emlékszem, gyerekkoromban, amikor az egész nyarat mamáméknál töltöttem tanyán, náluk csak pottyantós volt (az még régi, repedt, fapados volt, mindig féltem, hogy egyszer beleesek), de nem ördögtől való dolog.
Szerintem nagyon hasznos az a kis bódé.
27\N
Hat én el nem tudom képzelni milyen érzés lehet kimenni az udvarra egy ilyen pottyantós borzalomba ha WC-re kell menned
Bele is pusztulnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!