Az emberek miért nézik le a pottyantóst?
Ha nincs más lehetőség, akkor nem azt mondanám praktikus, hanem kötelező, muszáj. Ilyen wc-nk volt, mert ameddig nem volt saját házunk sajnos wc nem volt a fürdőszobában, így a házban maximum fürödni tudtunk azt is lavórban.
Stílusosnak nem mondanám, mert nem az. Ha retró feelinget akarok, akkor pedig inkább régi filmeket, sorozatokat nézek, fényképeket nézegetek, és régi slágereket hallgatok.
Én voltam abban a "szerencsés" helyzetben, amikor téli időszakban lett hasmenésem, s pottyantósban kellett elvégeznem a dolgomat. Akkor még volt igazi tél hóval, faggyal és -10 fok fölötti hőmérséklettel. Nem kell mondanom, hogy minden ilyen eset magával hozta a megfázást.
Nyáron eszméletlen büdös volt, tele volt bogárral. Soha nem tudtam önfeledten elvégezni a dolgomat. Gyerekként azt hittem beleesek. Felnőttként ez elmúlt, de mindig féltem a bogaraktól. Az ülőke alatt tele volt pókhálóval és pókkal, valamint legyekkel, fülbemászóval és a sz*rtengerben úszkáló lárvákkal. Szerencsére évekkel ezelőtt ez a probléma megoldódott. Azóta nem használtam pottyantóst, s remélem nem is kell majd.
36/F
Én szeretem, mert nagymamámnál is ilyen volt. Külön növelte számomra a komfortézetet, hogy távol volt a lakástól, nem kellett mindenféle praktikákat bevetni, hogy azok, akik a lakásban tartózkodnak, ne hallják, hogy hogy fosom szeplősre a dolgot a reggeli kávém után. Oké, tudom, mindenki szarik, de azért sokkal kényelmesebb úgy szarni számomra, ha tudom, hogy mások nem hallják.
Nyáron nagyon gyakran kellett üríteni, és büdös volt. Télen meg befagyott a p*csád rajta. Illetve mi ártéri területen laktunk, és egészségügyi vészhelyzetet eredményezett, hogy az egyik árvíz kimosta a kerti budikból a szart. De úgy gondolom, hogy aki olyan körülmények közt lakik, hogy nincs kiépített fürdőszoba, még mindig ezerszer jobb, ha van egy kerti pottyantós, mintha random az udvarra szarnának (sajnos ahol felnőttem, ott ez bevett gyakorlat volt. És volt olyan, hogy egy családtól elvették a gyerekeket, és az volt a feltétele, hogy visszakerüljenek, hogy fizessék ki a számlákat, legyen újra áram, meg fűtés, és legalább egy pottyantóst építsenek a kert végébe).
A kérdésedből nekem az jön le, hogy te valójában sosem használtál ilyet, csak romantizálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!