Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogosan akadtam ki, hogy csak...

Jogosan akadtam ki, hogy csak pottyantós wc van?

Figyelt kérdés

Egy barátom a fiúhaverjaival lehívott nyaralni pár napra engem és egy baratnőmet. Viszont azt elhallgatta, hogy nincs normális wc, csak pottyantós... Pedig tudja, nekem mennyire fontos a higiénia.

Kicsit kiakadtam emiatt rá. Szerintetek jogos? Őszinte leszek kicsit tönkrevágta ez a kedvem.

23/n

júl. 5. 11:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
28%
Fúj, milyen hely ez, gondolom tisztálkodni se lehet.
júl. 5. 11:55
 12/39 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen helyen képzelem mennyire van folyóvíz, kézmosási és fürdési lehetőség....
júl. 5. 11:56
 13/39 anonim ***** válasza:
73%

Istenem ... gondolom tök ingyen vagytok ott. De! Nektek eszetekbe sem jutott megkérdezni, mikor elfogadtátok a meghívást, hogy pontosan mire számítsatok?

Mikor minket barátok elhívtak egy vidéki nyaralóba, én sem tudtam, hogy pottyantós lesz és hordó alatt fogunk zuhanyozni, mégis marha jól éreztük magunkat. Attól, hogy nő vagyok, nem kell mindenért hisztiznem és nyafognom 😃

júl. 5. 12:05
 14/39 anonim ***** válasza:
48%
#12 Millió ember meg tudja oldani a tisztálkodási lehetőséget fürdőszoba nélkül vagy kinti wc-vel.
júl. 5. 12:06
 15/39 anonim ***** válasza:
55%
Á, nektek a pottyantós a kerti budi, ami általában deszkából van? Nálunk a pottyantós fölé csak guggolni lehet, nincs ülőke se semmi. Mégsem rinyálunk.
júl. 5. 12:11
 16/39 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is tönkrevágná. Amúgy én szeretem, ha az a szint minimum megvan nyaraláskor is, ami itthon megvan. Úgy vagyok vele, hogy nem "kibírni" kell, akkor már megette a fene az egészet.
júl. 5. 12:21
 17/39 anonim ***** válasza:
39%
#14 ja, meg tudja oldani, terjednek is a járványok ilyen helyeken... ha még hozzáveszem a menstruációt is ilyen körülmények között, egyenes út valami fertőzéshez...
júl. 5. 12:39
 18/39 anonim ***** válasza:
59%
Most itt mindenki hirtelen mennyire megkedvelte a pottyantóst, mert nem rólatok van szó, bár ha titeket ért volna ez az élmény, akkor ti is hasonlóan reagáltatok volna. Régen a gangos emeletes házakban is emeletenként egy vécét használt mindenki, ma már ez nem így van. Előre haladunk, fejlődünk. Nem vissza. Nyilván akadnak még ilyen helyek ahol ez van, esetleg vannak akik erre is vágynak, aki ilyet keres meg is találhatja, de ez az higiénia már egy isten háta mögötti kis faluban sem általános.
júl. 5. 12:48
 19/39 anonim ***** válasza:
59%

Én meg azt mondom, hogy mindenkinek joga van eldönteni, hogy mi az, ami neki belefér, és mi az, ami nem. Igen, igen, régen is ilyen vécé volt, én is vécéztem még ilyenbe, és kibírtam, de itt most nem ez a kérdés. Egyrészt: az ember ha nyaralni megy, akkor általában kellemesen és komfortosan szeretné érezni magát. Van, aki persze szereti a "kalandot", de van, aki meg tényleg komfortosan szeretné érezni magát. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyenek a nyaralást illetően az igényei.

Az viszont, ha tudja, hogy neked mik az igényeid, és gyakorlatilag elsumákolta, hogy a közelében sincs a hely annak, az azért elég nagy suttyóság volt részéről.

Amúgy meg: mindenki azzal hozakodik elő, hogy hát régen is kibírtuk. Igen. És szüleink-nagyszüleink-dédszüleink azt is kibírták, hogy nem volt nem, hogy melegvíz, de sok helyen még vezetékes víz sem, sőt, fürdőkád sem, hanem teknőben fürödtek. Őszintén kíváncsi lennék, kinek mennyire lenne komfortos a nyaralása, ha kútból kellene merni a vizet, sparheltban kellene melegíteni, amihez persze előtte fát kellene aprítani, fürödni pedig kizárólag teknőben lehetne. Ja, és a vécépapírt is felejtsük el, ott van a jó öreg lapulevél..

Meg akkor már áram se legyen, se tévé, se telefon, se internet, se világítás. Száz éve sem volt, basszus, mégis kibírták...

júl. 5. 13:02
 20/39 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nagyjából nincsenek igényeim ilyen téren, az utazásaim során aludtam tehenek között is világvégi indiai falvakban, mert lerohadt a vonat és nem volt más szállás. Cserébe 500 forintért volt reggeli is.
júl. 5. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!