Jogosan akadtam ki, hogy csak pottyantós wc van?
Egy barátom a fiúhaverjaival lehívott nyaralni pár napra engem és egy baratnőmet. Viszont azt elhallgatta, hogy nincs normális wc, csak pottyantós... Pedig tudja, nekem mennyire fontos a higiénia.
Kicsit kiakadtam emiatt rá. Szerintetek jogos? Őszinte leszek kicsit tönkrevágta ez a kedvem.
23/n
Istenem ... gondolom tök ingyen vagytok ott. De! Nektek eszetekbe sem jutott megkérdezni, mikor elfogadtátok a meghívást, hogy pontosan mire számítsatok?
Mikor minket barátok elhívtak egy vidéki nyaralóba, én sem tudtam, hogy pottyantós lesz és hordó alatt fogunk zuhanyozni, mégis marha jól éreztük magunkat. Attól, hogy nő vagyok, nem kell mindenért hisztiznem és nyafognom 😃
Én meg azt mondom, hogy mindenkinek joga van eldönteni, hogy mi az, ami neki belefér, és mi az, ami nem. Igen, igen, régen is ilyen vécé volt, én is vécéztem még ilyenbe, és kibírtam, de itt most nem ez a kérdés. Egyrészt: az ember ha nyaralni megy, akkor általában kellemesen és komfortosan szeretné érezni magát. Van, aki persze szereti a "kalandot", de van, aki meg tényleg komfortosan szeretné érezni magát. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyenek a nyaralást illetően az igényei.
Az viszont, ha tudja, hogy neked mik az igényeid, és gyakorlatilag elsumákolta, hogy a közelében sincs a hely annak, az azért elég nagy suttyóság volt részéről.
Amúgy meg: mindenki azzal hozakodik elő, hogy hát régen is kibírtuk. Igen. És szüleink-nagyszüleink-dédszüleink azt is kibírták, hogy nem volt nem, hogy melegvíz, de sok helyen még vezetékes víz sem, sőt, fürdőkád sem, hanem teknőben fürödtek. Őszintén kíváncsi lennék, kinek mennyire lenne komfortos a nyaralása, ha kútból kellene merni a vizet, sparheltban kellene melegíteni, amihez persze előtte fát kellene aprítani, fürödni pedig kizárólag teknőben lehetne. Ja, és a vécépapírt is felejtsük el, ott van a jó öreg lapulevél..
Meg akkor már áram se legyen, se tévé, se telefon, se internet, se világítás. Száz éve sem volt, basszus, mégis kibírták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!