Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az,hogy nincs barát?

Miért van az,hogy nincs barát?

Figyelt kérdés
Max.haverok,ismerősök vannak.Mikor kellene senki nem áll melletted.Na ekkor derül ki,hogy sosem volt igazi barát.Én már annyit csalódtam emberekben.
2024. jún. 30. 00:59
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
ezért nincs 1 ilyen emberem se, mert minek?
2024. jún. 30. 02:06
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Túl sokszor hallottam màr ilyen felütésű szöveget magukon segíteni nem tudó és nem is akaró emberektöl. Akik eneriavàmpírként akaszkodnànak a "barátaikra" minden nyűgükkel és öket szipolyoznàk. Kózben azt vàrva hogy azok a lelküket simogatva igazoljàk a tehetetlenségüket.

Ha nálad nem ez àll fent, akkor ne vedd magadra.

2024. jún. 30. 04:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Abszolult nem ilyen vagyok.Mondok egy példát.Mikor megszült a barátnőm,bementem hozzá,20 hetes terhes voltam.Otthon is meglátogattuk.Mikor én szültem a kutya nem nézett ránk.Ami eléggé szarul esett.A férjem 3 hete külföldön van,senki meg sem kérdezte ,hogy esetleg tudunk e valami en segíteni.( Itt vagyok egy szál magam két kisgyerekkel)Amikor az egyik "barátnőmnek elutazott a férje 3 napra,mondtam jöhet mikor akar,szóljon ha segítség kell stb.Nem sorolom,mert csak felmegy a pumpa.
2024. jún. 30. 08:10
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 hülyeséget írtám amúgy.Egy megkeseredett ember lehetsz.Neked soha nem volt még olyan,hogy segítségre lenne szükséged?Ha valakinek nincsenek testvérei,rokonai akkor jönnek a barátok.Illetve jönnének...most is temetésre megyünk majd két hét múlva,visszük a két kis gyereket,mert nincs kire bízni őket .Ne tud meg milyen szar ez mikor az embernek senkije sincs!
2024. jún. 30. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vedd magadra, hogy nincsen barátod. Én is hasonlókat tapasztaltam, és korombeli rokonom is ilyenekről mesélt.

Az emberek egy része egyszerűen már nem értékeli annyira az emberi társaságot, a mély kapcsolatokat, barátságokat, mint régebben. Mostanság inkább érdekkapcsolatokra van igény, amikben nem kell aktívan jelen lenni, csak akkor kerül "kézhez" az illető, mikor szükség van rá. Ami szomorú dolog. Illetve sokan nem viszonozzák a feléjük fordított kedvességet, gesztusokat, mert vagy feleslegesnek érzik, vagy úgy vannak vele, hogy nincs értelme, mert nekik nem áll érdekükben ilyennel foglalkozni.

2024. jún. 30. 14:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Így ahogy írod.Nagyon elkeserítő.A rokonok detto.😡Én már egyikkel sem foglalkozom.
2024. júl. 1. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:

"Egy megkeseredett ember lehetsz."

A kérdés és a reakcióid alapján nem úgy tűnik hogy kettőnk közül én lennék a megkeseredett embert. Csak leírtam a tapasztalataimat az életből, ami neked nem tetszett, és azt is írtam hogy ha nem ez a helyzet áll fenn nálad, akkor ne vedd magadra.

2024. júl. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!