Egy baràtnak akivel elvarratlan szàlaitok vannak ha írna hogy kell neki egy informàció megírnàtok?
Figyelt kérdés
Ha komoly dologról van szó2024. jún. 16. 11:52
2/4 A kérdező kommentje:
En is igy gondolom.Amugy nem is ot erinti a dolog de ha ot erintene akkor sem.Aki pofatlan volt velem,ugy viselkedett ahogy nem erdemeltem es elvarratlan szalakat hagyott maga utan az talalja is fel magat.Elobb segiteni egy vadidegennek mint neki
2024. jún. 16. 11:56
3/4 anonim válasza:
Először azt mondanám, majd ha piros hó esik! De ha továbbra is keresne, és nekem nem kerülne semmibe az információ megszerzése, akkor megadnám, csak hagyjon békén. Essünk túl rajta.
4/4 anonim válasza:
Ha kérdezne,ettől függetlenül leírnék neki bármit.Egy dolog,hogy ő milyen ember,és egy másik,hogy én milyen vagyok.Nem kell mindenen bosszút állni,nem kell feltétlen mindent visszaadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!