Lányok mit tennétek ha egy fiú barátotok megmarkolná poénból a feneketeket?
Figyelt kérdés
Haragudnátok rá?2024. jún. 6. 19:03
1/22 anonim válasza:
Nem, én csak szimplán lekevernék neki egy akkora nyaklevest, hogy egy hónapig Miki egér fülei lesznek. 😀
2/22 anonim válasza:
Én barátilag belevernék a fejébe.
3/22 anonim válasza:
Rámarkolnék a farkára, ha bejön.
4/22 anonim válasza:
Ha bejön nekem, akkor hagynám és kelletném magam, rámosolyognék.
5/22 anonim válasza:
#1 #2
jó agresszívak vagytok, kezeltessétek magatokat mielőtt kárt tesztek mások vagy magatok egészségében
6/22 anonim válasza:
Szívesen kárt teszek bárki egészségében, aki az engedélyem nélkül hozzám akar érni.
7/22 anonim válasza:
6
a bíróságon is ezt fogod mondani?
8/22 anonim válasza:
Igen, ott is, ha kell. Azt hiszed ez visszatart attól, hogy megvédjem magam? Nevetséges.
9/22 anonim válasza:
#5 ha téged fogdosna olyan, akinek nem akarod megengedni, te szó nélkül tűrnéd?
10/22 anonim válasza:
férfi vagyok ezért ennek elég kevés a valószínűsége de ha mégis történne ilyen, megpróbálnám civilizált ember módjára megbeszélni vele a dolgot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!