Mennyire nyílsz meg a nem túl közeli ismerőseid felé?
pl kollégák, osztálytársak, üzlettársak, stb...
Én nem vagyok fent közösségi oldalakon, ezért alapból nem tudnak elérni egykönnyen, a számomat 1-2 ember tudja a munkahelyrol de velük sem tartom a kapcsolatot. A magánéletemben pedig van összesen 3 ember akivel megosztok mindent és ez elég.
Az ismerőseimnek pedig semmi belsőt nem osztok meg magamról, és igazán magamról sem beszélek nekik
Ha szimpátiát érzek köztünk, akkor meg tudok nyílni bárkinek. Kicsit talán naív is vagyok, így később gyakran megbánom. De ha meg bizalmatlan és távolságtartó vagyok, akkor az nekem esik rosszul saját magamtól. Úgy érzem, a másik többet érdemel, mert kedves volt velem.
Még nem igazán tudom egyenesben tartani a mérleget, dolgozom ezen.
Hàt azért nagyon attól függ miről van szó. Vannak a titkoknak rétegei. Ha szóba jön pl hogy rossz döntést hoztam anyagilag vagy màs módon és emiatt pórul jàrtam, akkor hiàba ciki vagy nem ciki megosztom őszintén hogy màs ne jàrjon így. Ha kinevet az illető érte és megalàz max megjegyzem hogy akkor neki többet ilyen informàciót nem osztok meg, max a következőt kitapsztalja ő maga.
Vannak olyan témàk amikből màr a kollegàk kimaradnak, de baràtok és csalàd elött nem titok. Pl politikai témàjú gondolataim.
Vannak olyan témàk amikből màr baràtok maradnak ki, de csalàd tudja. Ilyen a kényesebb egészségügyi gondok példàul. Vagy az olyan haragos emlékek amelyek megbeszélése nem tartozik senkire csalàdon kívül.
És vannak kemény titkok amiket senkivel. Se kollegàk, se csalàd, se baràtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!