Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyire nyílsz meg a nem túl...

Mennyire nyílsz meg a nem túl közeli ismerőseid felé?

Figyelt kérdés

pl kollégák, osztálytársak, üzlettársak, stb...

Én nem vagyok fent közösségi oldalakon, ezért alapból nem tudnak elérni egykönnyen, a számomat 1-2 ember tudja a munkahelyrol de velük sem tartom a kapcsolatot. A magánéletemben pedig van összesen 3 ember akivel megosztok mindent és ez elég.

Az ismerőseimnek pedig semmi belsőt nem osztok meg magamról, és igazán magamról sem beszélek nekik

jún. 3. 08:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
jún. 3. 08:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bárkinek meg tudok nyílni, ha jóindulattal viseltet felém. Adott esetben talán túl bizalmas vagyok, ilyenkor jönnek azzal, hogy ez nem más, mint fegyvereket adni magam ellen. Én meg erre azt mondom, hogy aki a bizalmasabb infókat fegyverként használja fel, az a rossz, az a köcsög nem pedig az, aki bizalmat tanúsít.
jún. 3. 08:34
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha szimpátiát érzek köztünk, akkor meg tudok nyílni bárkinek. Kicsit talán naív is vagyok, így később gyakran megbánom. De ha meg bizalmatlan és távolságtartó vagyok, akkor az nekem esik rosszul saját magamtól. Úgy érzem, a másik többet érdemel, mert kedves volt velem.

Még nem igazán tudom egyenesben tartani a mérleget, dolgozom ezen.

jún. 3. 08:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok megnyílni, bizalmatlan vagyok az emberekkel. Akivel nincs baráti vagy szerelmi kapcsolatom ott nem is tudok igazán megnyílni. Ehhez pedig azért idő kell, hogy ki tudjon alakulni.
jún. 3. 08:44
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Kollégáknak semennyire, teljesen idegennek bármikor.
jún. 3. 08:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem bárki könnyen elérhet, de nyilván nem mindenkivel beszélek meg mindent. Van családban, barátok között és munkahelyen is olyan, aki közel áll hozzám. De azért mindent mindenkinek nem mondok el. Nemcsak megnyílás kérdése ez, de én nem akarok másokat a problémáimmal terhelni. Nekem sem szimpatikus, ha valaki mindig panaszkodik.
jún. 3. 09:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Semennyire senki felé
jún. 3. 09:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hàt azért nagyon attól függ miről van szó. Vannak a titkoknak rétegei. Ha szóba jön pl hogy rossz döntést hoztam anyagilag vagy màs módon és emiatt pórul jàrtam, akkor hiàba ciki vagy nem ciki megosztom őszintén hogy màs ne jàrjon így. Ha kinevet az illető érte és megalàz max megjegyzem hogy akkor neki többet ilyen informàciót nem osztok meg, max a következőt kitapsztalja ő maga.

Vannak olyan témàk amikből màr a kollegàk kimaradnak, de baràtok és csalàd elött nem titok. Pl politikai témàjú gondolataim.

Vannak olyan témàk amikből màr baràtok maradnak ki, de csalàd tudja. Ilyen a kényesebb egészségügyi gondok példàul. Vagy az olyan haragos emlékek amelyek megbeszélése nem tartozik senkire csalàdon kívül.

És vannak kemény titkok amiket senkivel. Se kollegàk, se csalàd, se baràtok.

jún. 3. 09:43
 9/11 Metionin ***** válasza:
Felületes dolgokban, pl. hobbik meg ilyenek simán, de pl. a családi helyzetünkről meg a gyerekkoromról csak nagyon közeli barátaim tudnak és ők se mindent.
jún. 3. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem idő kell, mire meg merek másoknak nyílni, és azért onnantól is megválogatom, kinek és mit mondok el. Bizalmatlan is vagyok, nem is igazán szeretek nem közeli embereknek magamról mesélni.
jún. 3. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!