Miért követnek ki engem az osztálytársaim/sulis ismerőseim instagramoN?
Figyelt kérdés
Csak úgy random miközben semmi nem történt? Mintha teljesen leszarnák a kapcsolatunkat. Ennyire számit az a plusz minusz követés szám?márc. 25. 17:59
1/11 anonim válasza:
Miért tőlünk kérdezed, miért nem tőlük, talán még meg is tudnák mondani.
Mi honnan a rákból tudjuk?
És neked mit számít, hogy követnek-e, vagy sem? Talán azért nem követnek, mert olyan tartalmat teszel közzé, ami nem érdekli őket.
3/11 anonim válasza:
Rengetegen azt csinálják, hogy bekövetnek akár idegeneket is, visszaköveti őket az adott személy, aztán kis idő múlva, az egyik kiköveti a másikat, mert alapból csak a követésre ment.
4/11 anonim válasza:
3-as válaszadónál a pont. Én is csináltam ezt egy darabig, de idővel rájöttem h semmi értelme.
5/11 anonim válasza:
Nekem nincs instagramom mert minek. Neked se legyen és kevesebbet fogsz stresszelni.
7/11 A kérdező kommentje:
hat azert mert megiscsak ismerjuk egymast es ez ilyen kolcsonos dolog
márc. 25. 20:29
9/11 anonim válasza:
Pl en instagramon kizarolag inspiralo szemelyeket,muveszeket kovetek,ismerosoket nem. Sajat profilomat is erre epitem fel, termeszetfotozassal kapcsolatos tartalmakat keszitek. Ez nem facebook hogy ismerosokkel pacsizzak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!