Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek nem gaz, h nem...

Szerintetek nem gaz, h nem lehet lefixalni talalkozo idopontot? Illetve, ha a masiknak valtozik a programja es ettol valtozna a talink idopontja, nem jelez..

Figyelt kérdés

Ezer eve nem talalkoztam egy regi baratommal a baratnoje miatt, akivel egy varosban lakom.

Most szakitottak es beszeltuk, h jon fodraszhoz egyik nap es ha raerek 6-tol tudunk talalkozni este.

Beszelgetni, iszogatni..

De nem fixaltuk a program jelleget, azt beszeltuk visszaterunk ra.

En rairtam 1 nappal a tali elott, h mi lenne ha inkabb a fodri elott taliznank, olyan szep ido lesz, setalhatnank, vagy beulhetnenk vhova.

Erre valasza az volt, attette a fodrasz az idopontjat es 4-re fog vegezni a 6 ora helyett es remeli, h en is raerek akkor 4-tol.

(De nem ertem, ha nem irok ra, ezt mikor akarta volna kozolni?)

Tehat neki 4-tol jo csak, en irtam, h jo akkor meg atgondolom a dolgaim es jelzek neki, mert mindenkepp szerettem volna a jo idoben kimozdulni picit.

Mondta, ha nagyon muszaj, akkor maradhatunk az eredetileg megbeszelt 6 oranal es akkor eluti az idot addig.

Majd a talink napjan irtam neki, h jo lesz akkor a 4 ora, h ne kelljen ram varnia 2 orat 6-ig.

Erre ram ir, h a fodrasz megint valtoztatott es csak 5-re fog vegezni, de akkor ez igy tok jo.

Azt hittem agyverzest kapok..

Irtam neki, h erdekes a fodrasza..

Erre o: huuu, ne is mondd, jol szetszopatott!!

..es en?

En hol vagyok a tortenetben?

Az fel sem merul benne, h o meg engem szopatott szet, raadasul, mind a ket idopont valtoztatast meg sem tudtam volna, mert nem is irt ram magatol, hanem en irtam ra es akkor derult ki, h valtozas van.

Leirtam neki, h legkozelebb azert szoljon mar, ha valtozas van az idopintjai tekinteteben, mert en nyilvan hozza kell, h alkalmazkodjak.

Erre annyit reagalt, h neki jo az elore megbeszelt 6 oras idopont is.

Sztetek?

ma 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Jezus minek ennyit görcsölni rajta?

Szerintem elég lett volna annyi majd megyek fidraszhoz is aznap nemtom még mikor jo es békén hagyod.

Aztan ir a fodrasztol hogy haligali mist végeztem te merre vagy.

Mi a francnak kavarni az egészet ötször is?

ma 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
A leírtak alapján mindketten túlbonyolítjátok, mintha egyikőtök sem akarná igazán a találkozót.
ma 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a régi "barát" nem nagyon akart veled találkozni. Ha rá se írtál volna, akkor valószínűleg te odamentél volna 6-ra, vártál volna, de ő meg se jelent volna.
ma 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Alapvető dolog, hogy ha nem ugyanabból a kapualjból indulunk, akkor konkrét időpontot beszélünk meg, mert nem biztos hogy a másik az első füttyszóra rögtön oda tud ugrani. Vagy ahhoz az időponthoz kell igazítania a kutya sétáltatást, gyerek etetést, bármit. Vannak olyan emberek sajnos, akik ilyenkor észre sem veszik magukat, azt hiszik mindenki értük van. Szerintem fel sem fogta, hogy mi volt ezzel a baj.
ma 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem akart veled találkozni, csak ezt valamilyen okból nem mondta meg neked, és feltehetőleg abban reménykedett, hogy mégsem kell elmennie. Sanszos, ha nem írsz rá, ő nem is közli a fodrászos időpontmódosítást, akkor meg elmentél volna potyára.
ma 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!