Apám ezt csinálta részegen, nem beszélnek azóta velem ismerőseim?
Figyelt kérdés
Apám részegen felhívott poénból néhány elmentett számot a telefonomban akiket nem is ismer, és lehordta őket mindennek, azóta azok az emberek fel se nekem. Írjak nekik smst? Vagy felejtsem el örökre őket?2022. aug. 26. 04:25
3/8 anonim válasza:
Nyilván, és ez hajnalban jutott eszedbe :D
4/8 anonim válasza:
Nem az apja volt hanem ő maga.....
5/8 anonim válasza:
Ha engem felhívna részegen egy ismerősöm apja, akkor utána visszahívnám az ismerőst és megkérdezném, mi a tosz volt ez. Megbeszélnénk az esetet és együttérzésemről biztosítanám. Kizárt, hogy megszakítsam a kapcsolatot más tettei miatt. Ki csinál ilyet?
6/8 anonim válasza:
Ja, mert azok akiket apád nem ismer, egyből tudták hogy a fater az. Esetleg full részegen udvariasan bemutatkozott, és utána kezdte cseszegetni őket... Nagyon hihető. Tegnap még nem anyun röhögött az egész város véletlenül?
7/8 anonim válasza:
Ha valaki ismerős telszámáról "egy hang" (ami nem az adott ismerősé) felhívna, utána én is megkérdezném másnap: mi történt.
Ha tényleg megtörtént: más számról írj SMS-t röviden: "Bocsánatot kérek, a telefonomat elvették és a nevemben trágárkodtak, Xy vagyok, beszéljük meg elnézést" vagy hasonlót.
8/8 anonim válasza:
Apáddal egy ember se áll szóba, ezért poénból úgy döntött veled se legyen olyan aki szóba áll.. a kis ..
Amúgy írj nekik sms-t, de ne csörgesd őket.
Telódra meg kódot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!