Miért nem válaszolnak az ismerőseim?
Azt tapasztalom, hogy jó pár nappal, hetekkel később válaszolnak sokan. Én próbálom fenntartani a kapcsolatot, érdeklődöm felőlük, de így nem látom ertelmet. Aki szintén ezt csinálja, mi a magyarázata rá?
Nekem sincs sok szabadidőm, de mindig tudok 2 percet erre szakítani.
Nekem sokszor az van hogy el vagyok havazva amikor látom hogy írt, utána meg már ugye nem mutatja olvasatlanként és elfelejtem. 😬
De van hogy pár napig tényleg nincs kapacitásom chatelgetni.
Vagy csak nem tudok/akarok rá mit válaszolni.
Amúgy másokkal chatelgetnek?
Mert vannak akik eleve utálnak írogatni. Nekem a párom is csak akkor válaszol ha valami nagyon fontos sürgős kérdés, amúgy nem. Pedig együtt élünk és minden jó köztünk, csak utál pötyögni bárkivel, úgy van vele hogy majd megbeszéljük személyesen.
Mert éppen akkor számukra nincs belőled haszon, mint ahogyan a 8-as is ezt bizonyitja. Tipikus példa erre.
"kivéve, ha valami nagyon sürgős dologról van szó,"
Hát igen, ez az amit érdeknek hivnak.
#9 Nem, egyáltalán nem érdekről van szó, nem tudom, ezt honnan láttad bele. “Sürgős” alatt azt értettem, hogy ha valaki rámír azzal, hogy elmennék-e vele MA ESTE moziba, akkor rögtön visszaírok, hogy igen (kivéve, ha pl. akkor már dolgozom vagy valami).
Ha viszont unalomból rámír valaki, hogy “mizu”, akivel ráadásul fél éve nem találkoztunk, és most se azért írt rám, mert találkozni szeretne, akkor valószínűleg nem fogok rögtön válaszolni, mert tök céltalan a beszélgetés. (Nem egy ismerősöm van, aki tényleg unalomból írogat folyton, de ha megkérdezem, csinálunk-e valami programot együtt, akkor felháborodik, hogy hát ő nem ér rá.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!