Mindig legyünk pozitívak?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel mindenről tudunk beszélgetni. Ehhez a nem örömteli dolgok is hozzátartoznak. Pl. Rossz szomszédra való kiakadás vagy éppen családi probléma. Segítjük is egymást tanáccsal, véleménnyel. Mostanában egy másik nővel is kezdett baráti kapcsolatom lenni. Szimpátia, aztán egyre többet beszélgetünk. Először csak általános dolgok, közbe egy kis humor aztán komolyabb nyomasztóbb dolgok is szóba kerültek. Kezdtem megbízni benne. Finoman a tudtomra adta hogy nem lelki szemetes.Így viszont át kell gondolnom az egész alakuló barátságot. Az élet nem csak rózsaszín habos torta. Pl. Ha nekem elmondja a barátnőm, hogy mekkorát csalódott a testvérében én ezt nem úgy fogom fel, hogy kihasznál mint lelki szemetest hanem úgy, hogy, megbìzik bennem annyira, hogy ezt elmondta. Ha én egy barátságban csak semleges vagy csak pozitív dolgokról beszélek akkor az nem én vagyok.Illetve az csak egy felületes kapcsolat nem baráti. Kérdésem nektek mi a véleményetek a mindig csak pozitívan hozzáállásról?2024. jún. 2. 15:27
1/2 anonim válasza:
Nem kell pozitívnak lenni, de vannak emberek akik csak simán nem akarnak mélyebb/komolyabb dolgokról beszélni. Nem mindenki az a mélyen barátkozós fajta, vannak akik csak sekélyebb ismeretségeket keresnek. Ez végül is nem baj, mindenki ott húzza meg a határt ahol akarja, és ez a nő legalább őszinte volt veled.
Viszont vannak olyanok is bőven, akik komolyan veszik baráti kapcsolataikat, és pont ebből a sekélyességből van elegük. Legyél nyitott továbbra is, és akkor biztos találkozni fogsz ilyenekkel is.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj.
En sr mesélek el mindenkinek mindent, ahogy meg se hallgatom.
Több "barátnőm" van, akivel programozunk, stb de nincs mélyebb lelkizés.
BARÁTNŐ egy van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!