Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt olvastam valahol:eljön az...

Ezt olvastam valahol:eljön az az idő hogy azok akik rosszul bàntak megbànjàk azt.Milyen megtapasztalàsaitok vannak ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem írkàl egy " baràtnőm" aki jól kihasznàlt,lelki szemetesnek hasznàlt,rejtett módon pofàtlan,tiszteletlen volt velem.De tudom csak azért mert neki sz.r.És azt amit az érdeklődés köntösébe bújtat valójàban csak róla szól.Utalt a régi beszélgetéseinkre,amik csak neki voltak jók nekem nem.Mindig minden róla szólt.És az hiànyzik neki nem én.Ahogy mondjàk az ajàndék hiànyzik nem az ajàndékozó.Írkàl akkor is ha nem reagàlok küldözget programokat szeretné ha vele tartanék,meg talàlkozzunk.Engem hidegen hagy.Nem véletlenül nem baràtkozom vele.Érdekes a gyereke elsőàldozàsi ebédjére nem hívott,màsokat igen.Engem meg ilyen beszélgetésekre hívna.Írta tetszik neki hogy màs ràlàtàsom van a helyzetekre mint neki és az milyen jó.Tehàt ingyen pszichoterapeuta kell neki.De abból nem kap.Bezàrt a bazàr.
2024. máj. 31. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nagyon is jól tudják, hogy mit csinálnak. Bocsáss meg magad miatt, de hagyd ott őt örökre.
2024. máj. 31. 13:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyezek hogy tudjak...akik lattak azelott hogy sertve erzem magam es mondtam valamit maguktol hoztak fel dolgokat amik nem sultek el jol a reszukrol az iranyomba.De persze kimagyarazkodas volt ilyenkor a sajat viselkedesuk igazolasara.
2024. máj. 31. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem tudják. Ha hagyod.

Mi akadályoz meg benne, hogy tiltsd le mindenhonnan?

2024. máj. 31. 16:31
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as tudak ok...a tiltast mas is ajanlotta
2024. máj. 31. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
És mi akadályoz, másodjára kérdezem?
2024. máj. 31. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!