Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfi-nő között barátság,...

Férfi-nő között barátság, hogyan kell kezelni?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy egy férfi és egy nő egyszer csak találkoztak, és azóta minden nap mindenről beszélnek, a lány előbb beszél meg vele dolgokat, mint a barátnőivel, de mégsem érez semmit? A férfi pedig érzi, hogy előbb utóbb bele fog szeretni, a legjobb dolog az “elválás” lenne? Vagy lehet barátságból-kapcsolat? Főleg tapasztalatok érdekelnének.

2024. máj. 7. 18:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
4%
9-10-zel egyetértek. Plusz még van az a felállás, amit rengetegszer látok, hogy a csaj jól kihasználja a pasit, ő a lelki szemetesládája, akivel meghivatja magát, kísérteti magát mindenhova barátság címszó alat, sok szerencsétlen srác meg abban reménykedve hogy egyszer majd lesz ebből legalább egy dugás hagyja ezt a kihasználást.
2024. máj. 7. 19:34
 12/21 anonim ***** válasza:
23%

Akinek csak ennyi esze van, az meg is érdemli, hogy kihasználják. Úgy sejtem a naív lánykákat sem sajnálod, ha őket verik át egy menet kedvéért.

2024. máj. 7. 19:36
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
#11 a srácot sem kell sajnálni, az az ő baja, hogy hagyja magát kihasználni, mikor kereshetne mást is.
2024. máj. 7. 19:39
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

#6 Mi a f.szért van az, hogy ti férfiak soha semmiért nem tudjátok vállalni a felelősséget?!

Mindig minden a nő hibája, mindent a nők rontanak el, blabla...

B+, ha a nő finoman nemet mond neked azzal, hogy "Legyünk csak barátok", akkor az nektek nem jó. Mert akkor - szerintetek - csak hülyít titeket.

Ha kevésbé finoman azt mondja, hogy "Bocs, de nem vagy az esetem" / "Bocs, nem akarok tőled semmit", akkor jön a hőbörgés, hogy hát de miért nem?! Nem is ismersz! Csak adj egy esélyt! Tök rendes srác vagyok! - aztán ha nem kapjátok meg ezt az esélyt, akkor dögöljenek meg az ilyen nők, mert csak a jóképű rosszfiúk kellenek nekik! Bezzeg az olyan rendes pasik, mint én (aki a pusztulásukat és szenvedésüket kívánja egy szimpla visszautasítás miatt), bezzeg nem!

Ha határozottabban koptat le a nő, akkor azért megy a picsogás, mert "Hát hogy merjen így kezdeményezni a férfi, mikor a legkisebb próbálkozásnak is lealázás a vége?" meg "már meg sem szabad szólítani egy nőt, mert az egyből szexuális zaklatás!", ha meg a határozottabb lekoptatásra a férfi részéről agresszió a válasz, akkor ezt közösen ünneplik a hímek, hiszen "Megérdemelte!"

Szóval kedves férfiak. Volnátok kedvesek elmondani és írásba adni azt, hogy hogyan kell titeket visszautasítani úgy, hogy azért soha, semmilyen körülmények között ne a nő legyen a hibás? Létezik egyáltalán ilyen scenario?

2024. máj. 7. 20:08
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Létezik férfi-női barátság, csak azok szerint a kanok szerint nem, akiknek az agyuk helyén a farkuk van.
2024. máj. 7. 20:23
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

"Szóval kedves férfiak. Volnátok kedvesek elmondani és írásba adni azt, hogy hogyan kell titeket visszautasítani úgy, hogy azért soha, semmilyen körülmények között ne a nő legyen a hibás? Létezik egyáltalán ilyen scenario?"

Aki engem normálisan és kedvesen visszautasít a tiszteletet megadva, azt én mindig elfogadtam.

36/F

2024. máj. 7. 22:52
 17/21 anonim ***** válasza:
78%
#16 Ez szuper. Csakhogy sok férfinek ez nem elég. Tőlűk kérnék valami egyezményes megállapodást arra, hogy mi az a szó, vagy mondat, vagy tábla felmutatása, amiből érteni fogják, ha egy nő visszautasítja őket?
2024. máj. 7. 23:27
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Van itt igazából még egy jelentős dolog, igaz nem írtam le. Mindenki egyből a szex-el jön, de nekem az utolsó kapcsolatom nagyon rosszul/nehezen ért véget, együtt éltünk stb, én tudtam kilépni belőle, toxikus kapcsolt volt nagyon. Mégis én szenvedtem vele 8-10 hónapot/ szenvedek a mai napig. Az első komoky kapcsolatomban megcsaltak. Igaz eddig ez a kettő komoly kapcsolatom volt, viszont az utolsó óta, az hogy megfogjon egy lány ez az első alkalom. A szex a legkevesebb amit akarok, a munkám miatt nagyon stresszes az életem, és már egy ideje nem vágyok másra, csak valakihez hazaérni, egy társat akivel beszélgethetek, akivel tudok programokat csinálni. Hiába a pénz meg minden, ha nem tudom megosztani a programokat senkivel. És ami miatt ide írtam az pont az, hogy ő jelenleg olyan, mint egy társ nekem. Megbeszélhetek vele mindent, reggeltől estig. Viszont elkezdtem érzéseket táplálni, és nem szeretnék mégegyszer szenvedni, viszont úgy érzem, hogy jobb egy ilyen társ, mint egy semmilyen. De azt is tudom, hogy ez a szintű “összenövés” nem fenntartható, egyrészt nincs egy olyan férfi ember a világon aki erte ne lenne féltékeny, másrészt ha úgy is alakul, előbb utóbb ki fog derülni. Nyilván nem az igazi, ugyan úgy egyedül járok étterembe, moziba, mindenhova kb, de nem tudom melyikkel járok rosszabbul, elhagyni most, és megint egyedül a mindennapok, vagy maradni és “élvezni” amíg lehet, hogy nem vagyok egyedül, és valaki megkérdezi milyen napom volt.

Ui.: 26/F, a munkám trader, így nem tudok váltani kevésbé stresszesre, úgy, hogy megtartsam ezt az élet színvonalat, viszont ennek okán 0 emberrel találkozok naponta.

2024. máj. 7. 23:47
 19/21 anonim ***** válasza:

18

Pont ebben voltam én is! Ő keresett 90%-ban engem, nála is előjött hogy lehet majd kapcsolat is akár közöttünk, volt köztünk összebújás simogtás stb, de nagyon hullámzott, nem tudta mit akart, de persze akkor csakis barátok voltunk! Hidd el ha érzeleket kezdesz táplálni, viszonzást nem érzel 100%-ban (esetleg nem tudja pontosan mit akar, ha talál jobbat vele fog összejönni, és hallgathatod a pasi ügyeit évekig, kivel miért jó vagy rosz a szex, segíts neki pasi szemszögből stb...) ne legyél szamár, épitsd le!!! Bele fogysz habarodni, ezt a nők nagyon jól tudják hogyan kell néha elhúzni a mézesmadzagot! Legyél férfi, ne hagyd hogy "kiheréljen" azzal a címszóval hogy csak barátként tud rád tekinteni, mert nincs meg a testi vonzalom irányodba! Ha ezután is barátkozol vele, szenvedni fogsz!

2024. máj. 8. 08:00
 20/21 anonim ***** válasza:
78%

Ha testileg, külsőre egyik sem vonzódik a másikhoz akkor nagyobb a valószínűsége.

Illetve a másik jó variáció ha mindkettőnek van párja, és azzal valóban boldogok és szeretik

2024. máj. 8. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!