Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Férfi-nő között barátság,...

Férfi-nő között barátság, hogyan kell kezelni?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy egy férfi és egy nő egyszer csak találkoztak, és azóta minden nap mindenről beszélnek, a lány előbb beszél meg vele dolgokat, mint a barátnőivel, de mégsem érez semmit? A férfi pedig érzi, hogy előbb utóbb bele fog szeretni, a legjobb dolog az “elválás” lenne? Vagy lehet barátságból-kapcsolat? Főleg tapasztalatok érdekelnének.

2024. máj. 7. 18:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%

EQ!

Ez a kulcs

2024. máj. 7. 18:52
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Sehogy. Tokeletesen leirtad a mindenkori protokollt. ;-)
2024. máj. 7. 18:54
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

"Létezik, hogy egy férfi és egy nő egyszer csak találkoztak, és azóta minden nap mindenről beszélnek, a lány előbb beszél meg vele dolgokat, mint a barátnőivel, de mégsem érez semmit?"

Létezik.

"A férfi pedig érzi, hogy előbb utóbb bele fog szeretni, a legjobb dolog az “elválás” lenne?"

Ha te nem tudod magadban lerendezni azt, hogy ebből soha nem lesz párkapcsolat és baráti kapcsolatként kezelni a baráti kapcsolatot, akkor az elválás, igen.

2024. máj. 7. 19:00
 4/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem kezenie kell. Egyszerűen nem kell szexistának lenni: igen, a másik nem is van azon az intellektuális szinten, hogy barát legyen. ÉS a beleszeretés dolog: Te beleszeretsz talán mindenkibe? Én nem, és szerintem a többség sem.

Szóval ebből nem kellene ekkora ügyet csinálni. Működik simán a dolog.

2024. máj. 7. 19:00
 5/21 anonim ***** válasza:
68%
Igazából van férfi-női barátság,amíg a férfinak előbbre van az agya, mint a farka. Sajnos ez csakis a faszin múlik. Egy nő ezt valahogy mimdig jobban tudja kezelni.
2024. máj. 7. 19:03
 6/21 anonim ***** válasza:
27%
#5: azért túlzás. A nők ott rontják el, hogy sokszor gumicsontként odavetik az érdeklődő férfiak felé a barátság lehetőségét, amolyan fájdalomdíjként, holott a barátság azért komoly dolog.
2024. máj. 7. 19:07
 7/21 anonim ***** válasza:
56%
5; ezzel nagyon nem tudok egyetérteni... Azt el tudom fogadni, hogy a férfiakra jellemzőbb, hogy egy női test látványa kihozza belőle a "kémiát", ami annulálja a "barátságot", de azt egyáltalán nem gondolom, hogy a nők ezt tudnák kezelni... Közel annyi nőben ég a vágy a pasi iránt és rohan a vágyai után, semmint amennyi férfire ez jellemző...
2024. máj. 7. 19:07
 8/21 anonim ***** válasza:
74%

Lehet baráti kapcsolat, amennyiben mindkét fél csak barátként tekint a másikra.

Ha csak az egyikük táplál romantikus érzéseket, de le tudja rendezni magában, akkor a barátság még megmaradhat. De olyan is van, hogy valóban a különválás a legjobb opció, mert egyikük feleslegesen fog epekedni a másik iránt.

Szerintem a felek érzelmi intelligenciáján múlik.

2024. máj. 7. 19:15
 9/21 anonim ***** válasza:
25%
Esetemben nem működne. Egyrészt sportos, formás, vékony nő vagyok, nincs az a hetero férfi, aki ne dugna meg, ha lehetősége adódik rá. Másrészt amelyik pasi tetszik, arra én is rá fogok mászni, aki nem, azzal meg barátkozni sem akarok (idővel úgyis mind bepróbálkozott eddig). Vonzó embereknél nincs férfi-nő barátság.
2024. máj. 7. 19:15
 10/21 anonim ***** válasza:
34%

Pontosan ugy mukodik, ahogy a 9-es leirta.

Kar mindenkinek altatnia magat, NINCS ferfi-no baratsag, mert az egyik a vegen mindig tobbet akar. Aki azt allitja, nem, az hazudik. ;-)

2024. máj. 7. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!