Barátok vagyunk még vajon? Vagy egyáltalán barátok voltunk?
Van egy barátom, akivel elég sokat beszélgettünk, néha voltak közös programok is. Viszont mióta van párja, úgy 2 hónapja, már csak akkor keres, ha kell neki valami. Korábban szívesen segített, mostmár sosem ér rá. Ha megkérdezem üzenetben, hogy van, mi újság stb rövid válaszokat kapok, sokszor ő vissza sem kérdez. A párjáról egy szót sem szólt sosem, mástól tudtam meg, hogy kapcsolatban van.
Közös barátunkat sem keresi már annyit, de vele azért még jobb a kapcsolata. Csak rám tesz magasról. Mi lehet az oka?
Próbáltam vele beszélni, de mindig azzal jött, hogy sok a munka, elfoglalt, nem ér rá. Valamiért a kapcsolatát nagyon titkolja, arra sosem hivatkozott.
Tavaly még sok mindenben számíthattam rá, komoly dolgokban is segített, és viszont. De mióta ez a kapcsolata van, nem tudom mi történik.
2 hete nem keresett, én sem őt, mivel kíváncsi voltam, mikor jutok eszébe.
Viszont hétvégén épp osszefutottunk, a közös barátunk is ott volt és nagyon furcsán viselkedett. Kérdezte a közös barát, hogy egyedül van e ott épp, mire ő össze vissza beszélt, hogy hát kivel lenne stb. Mintha előttem nem akarna az új kapcsolatáról beszélni. A közös barátnak már be is mutatta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!