Jól tettem, hogy emiatt megszakítottam egy barátságot?
Ha jol ertem akkor a baratnodnek volt egy kerese hogy akivel osszejarogat Te azokkal ne foglalkozz, ne vess rajuk szemet?
Ekozbe a baratnod be probalkozott az egyik haverodnal aki csak haver de semmi kozod hozza szexualisan?
Ha kettőtök közül ő kezdeményezi különböző szabályok felállítását, majd ezt úgy értelmezi, hogy a szabályok csak rád vonatkoznak, te számon kérhető vagy de ő nem az és áthághatja ezeket, akkor nyugodj meg, hogy az élet más területein se lett volna korrekt veled szemben. Nem kár érte.
Ő megígérteti veled, hogy nem mozdulsz rá a(z ex-)csávóira, viszont ő meg simán rányomul a te haverodra... Hát mi ez már? Féltékenység, irigység, arrogancia, erőszakosság, amikor az ő exeiről van szó, rájuk se nézhetsz, másfelől meg hátba döfés, árulás, hazugság, kijátszás a hátad mögött, amikor a te haverodról van szó. Nem korrekt lány. Gyönyörű szépen meg is mutatta, hogy milyen személyiség is valójában. A Haribo gyártotta a gerincét. Nem kár érte, lelkiismeretfurdalás nélkül mehet a levesbe. Ő hozza a szabályokat és ő nem tartja be? Rá nem vonatkoznak? Keress korrektebb barátnőt. Az ilyen személy, akiben ennyire nincs erkölcsi tartás, az máskor, más szituban is el fog árulni.
Egyértelműen neked van igazad és jogosan lettél dühös, de szerintem meg kellett volna próbálnotok megbeszélni, el mondtad volna nyugodt hangon, hogy miért bántott ez téged és ha ezt megérti és megbeszélitek, hogy a jövőben hogyan lehetne elkerülhető egy hasonló szituáció akkor maradhattok barátok, bár megértem, hogy már nem tudnál ugyanúgy bízni benne, viszont ha továbbra is neki állna feljebb és úgy venné, hogy a szabályai rá nem vonatkoznak, akkor talán tényleg nem kár érte
Ő próbál keresni egyébként? Vagy lépéseket tenni az érdekében, hogy megmentsétek ezt a barátságot? Mert ha nem, akkor az talán arra utal, hogy neki egyáltalán nincs lelkiismeret furdalása amiért megbántott, és ha erről van szó, akkor ne bánd hogy megszakítottad a kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!