Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Rászoktatok csapni a lány...

Rászoktatok csapni a lány barátotok fenekére?

Figyelt kérdés

Ha sokat iszunk és többen hülyülünk egymással akkor van, hogy rácsapok a lány barátom fenekére.

Nincs köztünk semmi, de ha sokat iszunk túlságosan élvezzük egymás társaságát, és van hogy ő is.

Vagy csak viccesen piszkáljunk egymást, de nem érezzük furának, legalábbid egyikünket se zavarja.

jan. 30. 11:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%

"nincsennek" 😂😂😂

Az a nincsannak ellentétje?

jan. 30. 12:24
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

“ A fiú unokatesóim néha szoktak ilyet, de hát velük együtt nőttünk fel és rokonok, nincs semmi szexuális töltet mögötte. ”

Tudnék én mesélni, hány havertól hallottam már, hogy rá van gerjedve az unokatesójára…

jan. 30. 12:24
 13/20 anonim ***** válasza:
26%
#10 49 kilós kondizós lány vagyok, gerjed rám bőven elég pasi, de kösz az aggodalmat :D
jan. 30. 12:43
 14/20 anonim ***** válasza:
13%
49 kilós és kondizós, akkor vagy 120-130 centi? Kiváncsi lennék mekkora hatalmas emberek gerjednek az élő korsóalátétekre. 😂
jan. 30. 13:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem.
jan. 30. 13:13
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
#14 49 kg az ideális súly egy 156-158 centis lánynak. Csak mert te dagadt tehén vagy és nem vagy képben a 80 kg alatti számokkal, még ne rám vetítsd a frusztrációdat😩
jan. 30. 13:25
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

16, Egyébként honnan veszed, hogy én "tehén" lennék? Én veled ellenben nem írtam le a hátrányos tulajdonságaimat, sem nememet.

Bocsi, de 156-158 kicsit övem fölé ér. Bizonyos szempontból az is lehet kényelmes, de nekem mások a szempontjaim egy nővel kapcsolatban. 🤣

De most már akkor beigazolódott, hogy zseboroszlánok tolják neked a szelet, ahogy sejtettem.

Gondolom nem is azokban a társaságokban forogsz, akiket "szépséged" mellett az intelligenciáddal kápráztatsz el. :)))

jan. 30. 13:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Fiúéra is
jan. 30. 15:47
 19/20 anonim ***** válasza:
41%
Már bocs de mi ez a frusztráció az alacsony vékony lányokkal szemben?
jan. 30. 15:58
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Ebbe nincs semmi azokkal a lánybarátokkal akikkel közelebbi viszonyba vagyunk. Nagyjából semmi gátlásunk nincs egymás előtt valamelyikkel.

Volt hogy strippert játszott rajtam az egyik több másik barátunk előtt pl.

Nyilván nem befeszült béna emberek vagyunk és bírjuk is egymást szóval nem szoktunk szégyellősködni. Bár amúgy van olyan lány ismerősöm akivel nem csinálnék ilyesmit, mert nem biztos hogy díjazná. De amúgy legtöbbjükkel szituációfüggő. Megyünk az utcán nem feltétlen kezdem el fogdosni a seggét. De ha mondjuk fekszik mellettem hason akkor simán. Az egyik lánybarátom poénból le is cumizott miközben a barátnője is mellettünk feküdt :D

jan. 30. 16:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!