Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Furán nézek ki és az emberek...

Furán nézek ki és az emberek nem hagynak élni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem tudnak elfogadni, folyton kiközösítenek, támadnak.

Azt hittem húsz felett megszűnik de még 30 felett sem szűnt meg.

2024. jan. 19. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
értjük, hisztis vagy, tökéletesebb mindenki másnál, akik meg se érdemelnek téged, nem szólsz senkihez mert úgyis kőbunkók meg majmok, majd az egész az ő hibájuk, mert biztos a fejformáddal van bajuk.
2024. jan. 19. 11:34
 12/14 A kérdező kommentje:

11

Élni és élni hagyni? Vagy hogy lehet, hogy én tudok élni hagyni másokat de a többség erre nem képes? Erre lenne jó egy magyarázat. Ezt bevallom sosem tudtam megfejteni.

2024. jan. 19. 11:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de szerintem te rossz társaságban vagy. 30 feletti felnőtt emberek ilyeneken már nem rugódznak. Nagyon gyermekded gondolkodású népekkel vagy együtt.

Azt javaslom, hogy válts közeget.

2024. jan. 19. 12:09
 14/14 A kérdező kommentje:

13

Mindenhol ez van ahol voltam. Előbb utóbb előjön a külsős téma, hogy nézek ki stb.

2024. jan. 19. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!