Így békén hagynak majd az emberek?
2-es!
Egyáltalán nem jó ötlet. Messziről érzékelni lehet, hogy kik zaklatják a járókelőket.
Észszerű, ha levegőnek nézi, kikerüli az ember, nem válaszol semmire, továbbsiet.
#2: Только некоторые простые ответы, такие как: "Извините, я вас не понимаю" и "Я не говорю по-венгерски."
#4: Az a probléma, hogy sok közülük annyira aljas, hogy nem fogad el nemleges választ, azután is zaklatja az embert.
7, mi az, hogy nem fogad el nemleges választ?
"Bocsi, van pár perced Jézus Krisztusra?
-Nem, nincs, bocs" - és mész tovább, otthagyod
"Bocsi, van egy cigid? Buszjegyre kéne!
-Bocs, nincs" - és mész tovább
Nem állsz le beszélgetni velük, nem várod meg, hogy elfogadják-e a válaszodat. Hanem elutasítod és mész tovább.
Nyilvánvalóan ha megragadnak és erőszakkal ott tartanak, akkor elkezdesz kiabálni, rendőrt hívni.
Ennyire egyszerű.
Budapesten élek, én is tlaálkozom ezekkel. De meg kell tanulni kioffolni őket és annyi.
Azért nem tudod lerázni őket, mert látják, hogy leállsz vleük beszélgetni. Ha megállsz és oroszul elkezdesz hadoválni nekik, akkor is csak ennyit tettél: leálltál velük kommuniklni. Azaz elérték a céljukat.
A magyar akcentusod messziről hallatszodik.
Nézd őket levegőnek. Nemet se mondj, semmit, rájuk se nézz.
Nekem bevált. Nem szoktak zaklatni. 50 kilós nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!