Miért ígérik meg az emberek, hogy sosem hagynak el, ha utánna egyik napról a másikra megteszik?
Miért ígérnek olyat az emberek, amit nem tartanak be miért adnak egy olyan dolgot amit utánna minden jel vagy minden ok nélkül elvesznek?
Nem értem miért tesznek olyan ígéretet amit utánna nem tartanak meg...
Nyilván változnak a körülmények, és akkor, amikor mondta, még tarthatónak tűnt az ígéret, aztán jött valami, amivel nem számolt az illető, és kész. Vagy ezer más oka lehet.
Az biztos, hogy ilyesmit ígérni mindig nagy felelőtlenség.
Ilyet sosem hiszünk el senkinek.
SENKINEK!
Sok emberi kapcsolat érdekből alakul. Legalábbis a kettő félből az egyik gyakran csak érdekből barátkozik a másikkal. Például, mert van valami gondja vagy lelki baja, és kihasználja a másikat.
Aztán, ha rendbejöttek a dolgai, tojik a másik fejére, és hálátlan módon eltűnik.
Lányoknál gyakori ez, hogy érzelmileg kihasználják a férfiakat. A bizalmukba férkőznek, elhitetik velük, hogy fontosak számukra. Aztán, ha kisírták magukat, vagy helyrejöttek a dolgaik, széo csendben eltűnnek a pasi életéből, mintha mi sem történt volna...
Nekem egy 40+-os Nő írta a következőt: "Ígérem, nem foglak csak úgy elengedni, ritka kincs vagy."
Ismerkedésünk 2 hetében, mikor az első személyes randink előtt lebetegedett és én hülye mindent próbáltam megtenni (pl. vittem vitamint, biztatta, írtam kedves üziket), hogy ne szakadjon meg az ismerkedés, de Ő elveszítette a motivációját...
Na, ennyit erről...
36/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!