Így békén hagynak majd az emberek?
Ha jófiú vagy, csak még jobban rádszállnak. Nem érsz vele semmit.
Lekopnak, ha kigyúrod magad, és olyan ruhában járkálsz, ami kimutatja, hogy nem akarod, hogy zaklassanak. Katonai ruha, vagy hasonló.
Manapság már elég lehet a rocker ruha is.
Nem tudom mért, hiszen attl még nem vagy sem rossz, sem katona, sem szélsőséges, de valamiért ezt gondolják, szóval hasznos lehet.
Előny, ha tényleg rocker vagy.
Ha rocker vagy, akkor meg azért csesztetnek.
Sőt, akkor be is támadhatnak. Az árusoknál komolyabbak. Egy sima stílus miatt.
Ami alapból nem képvisel semmi rosszat, vagy elnyomót.
Amúgy örülj neki, hogy csak árusok.
Akik rosszabb környéken laknak, sokkal szarabbul is járhatnak. Legalábbis, ha fehérek.
Jézusom, mik ezek a tanácsok?:D
Eszedbe ne jusosn ezért elkezdeni gyűrni meg öltözködést ávltani:D
TÉnyleg annyi az egész, hogy nem lassítasz, mondod, hogy "bocsi nem" már úgy, hogy meg sem várod, hogy befejezze és ennyi.
A legtöbb esetben azt se tudom pontosan mit akart, mert már azelőtt lerázom, hogy kiderülne. Illetve hát nem is lerázom, hiszen nem állok meg. Ő meg nem fog utánam futni.
Ennek eddig egyetlen majdnemkárosultja volt. Éjféltájban siettem az utolsó vonathoz még régen amikor láttam kérdő tekintettel jönni egy embert papírral a kezében. Nyilván meg sem álltam, intettem, hogy hagyjon lógva és mentem tovább. Megtettem 3-4 lépést mire rájöttem, hogy egy ázsiai pár volt bőrönddel, térképpel:D Gyorsan megfordultam, elnézést kértem és segítettem nekik:D
Egyébként a rockerségől meg annyit, hogy éppúgy megszólítanak, ha bőrben vagy. Még az ázsiai turisták is, éjfélkor. Max más a hozzáállás. A jehovások jó útra térítenének, a prostik vadabb szexet ígérnek, a tarhálók meg nem "szia, bocsi tudnl segíteni"-vel jönnek oda, hanem "adsz sörre, havercsótány"al:D (szintén megtörtént:D)
Aaaa rockerségnek annyi hozománya volt, hogy egy hajléktalan megkínált a sörével:D Hát őőő, izé:D És bőrszerkóben nehéz azt mondani, hogy nem sozktál sört inni...
Azon gondolkodom, hogy esetleg lováriul visszaválaszolni nekik, azzal mit kezdenének?
De tényleg inkább: nem kell nekik válaszolni, menni kell tovább, az a legcélravezetőbb.
"Nem fogadja el a nemleges választ"
Neked viszont nem kell tekintettel lenned arra, ő mit fogad(na) el és mit nem. Nem kérted, hogy állítson meg, nem kérted, hogy ajánlgasson megvételre zoknit/Krisztust/szórólapot, egyáltalán nem kell vele foglalkoznod. Azt gondolja rólad, hogy bunkó vagy? És? Ő már eleve bunkó, amiért csak úgy lerohan téged az utcán.
Én soha nem állok meg az ilyennek, válaszolni is csak egyszer válaszoltam.
Azzal indított, hogy odaállt elém, és "ne haragudj!" - én meg kikerültem, közöltem, hogy "nem haragszom" és mentem tovább.
"Nem fogadja el a nemleges választ"
He??? Nem kell megvarnod, ne állj le, ne lassíts, ne nézz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!