Hogyan találjak barátokat szilveszteri bulira?
Minden ilyen helyzet átmeneti. Hozd ki belőle a legjobbat. Ajándékozd meg magad nyugalommal, békességgel. Rokonaid vannak, nem?
Saját barátaid?
Ha nem töltitek együtt az estét, egy kávéra csak össze lehet hozni.
Nincs itt a világvége. Vegyél koncertjegyet. Az én időmben 24-én is voltak a Zeneakadémián karácsonyi koncertek. Azzal az este nagyobb része elmegy. Aztán otthon bekuckózás, finomságokkal kényeztetés, néhány jó film.
Másnaptól lehet szervezni a szilvesztert.
Magadat sodorhatod veszélybe azzal, ha erőltetsz egy ilyen folyamatot.
Mindenesetre sok ember járt már úgy, hogy mindenkit elhanyagolt, "eldobott", maga körül az éppen aktuális szexuális pajtása miatt, aztán elváltak útjaik.
Én azzal tölteném a helyedben az időt, hogy ebben az évben nem erőltetném Szilveszterre a társasági eseményeket, - helyette inkább magamba szállnék és kidolgoznék egy jövőbe mutató stratégiát arra, hogy ne járhassak még egyszer így. Egy ilyen elmélkedést meg lehet ejteni csendes főzőcske, halk zeneszó, kádban, rózsaillatban ücsörgés kombóval is, - nem szükséges ehhez senki vállára sem zokogva ráborulnod azt megkockáztatva, hogy még ezért is elkezd valaki piszkálni.
Hozd meg józan döntésedet, - indulatból, dacból soha ne cselekedj!
Egy 56. életévét idén töltő férfi javaslatát olvashattad.
Sok sikert a jó döntés meghozatalához!
Szinten egyedulallo vagyok, ferfi, szivesen vendegul latnek szilveszterkor olyanokat akik hasonloan egyedul lennenek.
Hely adott, nem szexet, tarsasagot keresek, mielott barki felreertene.
Szerintem sem kéne "eröltetni" csak azért, hogy elmondhasd voltál valahol.
Ha pedig új emberek megismerése a cél, akkor ez egy jó alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!