Mennyire normális hogy egy férfi mindenképpen a felesége mellett akarja tölteni a szilvesztert is?
Mióta megházasodott lehetetlen arra bírni hogy bárhova is egyedül jöjjön el. Mindenhova elakarja hozni a feleségét, vagy a közös házukba hivni tölteni a szilvesztert. Viszont szerintem egész egyszerüen nem olyan hangulat mint régen volt ha felesége is ott van, "kicsim" stb sem marad el 5 percenként.
Gondolom ennek a barátságnak már lőttek, mert más életszakaszba kerültünk, hiszen neki márcsak a felesége az élete, és mindent csak közösben tud elképzelni, ha el is tud szakadni az max 1-2 óra jellemzően munkán kivül.
Normális emberben nem merül fel, hogy a házastársástól külön töltse a szilvesztert.
Ez azért elég alapvető.
Ez így a normális, de gondolom neked nincs feleséged sem nőd ezért nem érted meg.
Ilyenkor szoktak az úgynevezett “jó barátok” azzal vádaskodni, hogy jaj már nem vagy a régi, veled se lehet már haverkodni, milyen papucs lettél stb gúnyolások, közben meg az ilyen is irigy kutya aki a fél kezét oda adná hogy neki is lehessen csalàdja… 🤡
Én nem mondtam neki semmit erre, csak magamban gondolom hogy már lehetlen a barátságot fentartani, max maradnak ilyen napi irogatások erről arról. Tehát közös programok már kizártak.
Nincs párkapcsolatom és nem is szeretnék.
Lehet közös programot csinálni, de nem állandóan. Szilveszterkor pedig csak olyat, ahol együtt lehetnek.
Mi 15 éve vagyunk házasok a férjemmel, neki is megvannak a saját barátai, nekem is a barátnőim, de mindegyiknek családja van már, úgyhogy nem a kamaszos tempóban toljuk. Ez így a normális. Az pedig elképzelhetetlen, hogy a szilvesztert ne töltsük együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!