Mennyire normális hogy egy férfi mindenképpen a felesége mellett akarja tölteni a szilvesztert is?
Mióta megházasodott lehetetlen arra bírni hogy bárhova is egyedül jöjjön el. Mindenhova elakarja hozni a feleségét, vagy a közös házukba hivni tölteni a szilvesztert. Viszont szerintem egész egyszerüen nem olyan hangulat mint régen volt ha felesége is ott van, "kicsim" stb sem marad el 5 percenként.
Gondolom ennek a barátságnak már lőttek, mert más életszakaszba kerültünk, hiszen neki márcsak a felesége az élete, és mindent csak közösben tud elképzelni, ha el is tud szakadni az max 1-2 óra jellemzően munkán kivül.
Még csak pár éves házasok és eléggé egymás nyakán lógnak a társaságban is, így én kellemetlennek érzem.
"életem" "kicsim" pár percenként, szorosan egymáshoz simulva, kéz a kézben azt sem tudják megállni sosem, kellemetlen.
Nem zavarna ha kicsit tudnának a külvilágra figyelni egymás mellett de nem tudnak.
Amikor nagy ritkán egyedül is tud lenni a feleségnek irkál folyamatosan, a telefon kezében, csipog a messenger és azonnal válaszol.
Bár feleség részéről lehet érthető mert nagy nőcsábász volt előtte mikor megismerte.
Egyrészről:
Igen, tök normális, hogy a feleségével akarja tölteni a szilvesztert. Szokd meg, ez nem egy kanbuli, hanem egy olyan esemény amit együtt ünneplünk a szeretteinkkel. Majd 50 év múlva már nem tartozik a szerettei közé a felesége, ne félj, akkor eljön majd egyedül:D
Másrészről:
Tökre értelek Kérdező. Önmagában azzal nincs gond, ha elhozza az asszonyt, de ha csak bújnak meg nem figyelnek másra, akkor menjenek szobára vagy haza, tök fölösleges társaságban elszigetelődve cisnálni azt, amit otthon akarnak. De itt nem azzal van gond, hgoy hozza az asszonyt, hanem azzal, hogy nem tudnak viselkedni.
Kanbulik szoktak lenni? Mármint olyan események pl "megiszunkegysört" amikor csak a fiúk gyűlnek össze? Mert igazából ez a másik lényeg. A szilveszter nem az, ahova pár nélkül megy az ember, de külön esemény kell, hogy legyen ilyen.
Egyébként régen nekem is fura lett volna, hogy minek megalkuvós társasággal szilveszterezni. Mármint ha a feleségem barátaihoz megyünk, akkor az nekem megalkuvás, ha az én barátaimhoz, akkor neki. Akkor minek nem megüynk külön?
Aztán megházasodtam és rájöttem, hogy nem akarok külön szilveszterezni. Inkább legyen megalkuvás (egyik évben az övéinál, másikban enyéimnél).
Persze nem fogjuk egymás kezét meg nem bújunk meg ilyesmi, sőt, általában az a kedvencem amikor egmyás elleni csapatokban vagyunk játéknál:D
A világ legtermészetesebb dolga. És ugyanennyire alap, hogy ha valaki házas, akkor nem őt hívjuk, hanem őket.
Aki nem tudja elfogadni a barátja házastársát és azt, hogy ők összekötötték az életüket, nem pedig összejárnak baszni, mikor unatkoznak, mint egyesek, az nem igazi barát
Akkor csak online téren fogom tartani ezt a barátságot.
Hiszen azonkivül csak párban tud bármit is csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!